Crveni krst

U Čačku se 10. juna održalo međuregionalno takmičenje u pružanju prve pomoći i realističkom prikazu povreda, stanja i oboljenja. Crveni krst Užica je osvojio dva prva mesta u kategoriji omladine i RPPSO i jedno treće mesto u kategoriji podmlatka i time se plasirao na državno takmičenje.
Učenice naše škole Sofija Gogić, Dunja Špijunović, Mina Ćitić, Dunja Krnjević učestvovale su u takmičenju prve pomoći u kategoriji omladine i osvojile prvo mesto, dok su Lena Špijunović i Vanja Jovanović osvojile prvo mesto u kategoriji RPPSO.
Bravo!

Pripreme za novogodišnje praznike


Ove godine, jelku u svečanoj sali ukrasile su učenice III3 Sara Brković, Iva Drašković, Marina Knežević uz pomoć učenice Lavinije Spatole koja je kod nas došla iz Palerma, kao učesnik programa razmene srednjoškolaca u organizaciji udruženja Interкultura.
...(opširnije)

 
Marvel quiz

30. novembra 2023., u školskom amfiteatru je održan tradicionalni kviz na engleskom jeziku pod nazivom 'Marvel Quiz', koga su ove godine u potpunosti osmislile, pripremile i vodile učenice III6, Divna Ćitić, Una Milivojević i Sanja Radojičić uz tehničku podršku Katarine Radovanović IIIr i Emilije Sredojević IIIr. Kroz devet dinamičnih i uzbudljivih igara, učesnici kviza - njih šezdeset u dvadeset ekipa, pokazali su koliko dobro poznaju superheroje i super zloće Marvelovog ...(opširnije)