Stories in French Canada 150 Canada 150 Stories in English ZAŠTO SE UPISATI U RAČUNARSKO ODELJENJE ZAŠTO SE UPISATI U ODELjENjE SEDMOG RAZREDA TALENTOVANIH MATEMATIČARA UŽIČKE GIMNAZIJE Konačni rezultati okružnog takmičenja iz stranih jezika Prijava za računarsko odeljenje Lifet za računarsko odeljenje Prijava za 7. razred specijalnog matematickog odeljenja Lifet za specijalno matematicko odeljenje Konkursna dokumentacija za ekskurziju školske 2016/17 Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Javna nabavka kupovina struje Standardi kompetencija SU licni plan SU Bodovanje SU Prva strana e-izdanja "Gimnazijalca"


MAR012014
Okružno takmičenje iz računarstva i informatike

Užička gimnazija je bila ovogodišnji domaćin okružnog takmičenja iz računarstva i informatike u organizaciji Društva matematičara Srbije.
Na takmičenju su bila tri učenika: Selaković Miloš, treći razred Užičke gimnazije, Mrdak Luka i Caković Pavle, drugi razred Prijepoljske gimnazije. Sva tri učenika su se kvalifikovala na ovo takmičenje rešavajući zadatke on-line na dva kruga kvalifikacija.

Učenici su 240 minuta rešavali tri zadatka u B kategoriji (A kategorija je za učenike matematičkih gimnazija). Njihova rešenja zadataka su dostavljena komisiji u Beogradu koja će ih testirati i objaviti rezultate.


Autor: Dejan Cvijetić

30. april. Državno takmičenje iz fizike
09. april. Treća nagrada iz programiranja
19. mart. Okružno takmičenje iz fizike
27. februar. Rezultati opštinskog takmičenja iz fizike
20. februar. Školsko takmičenje iz stranih jezika
11. februar. Okružno takmičenje iz matematike
28. januar. Opštinsko takmičenje iz matematike
20. mart. Regionalno takmičenje iz stranih jezika