Окружно такмичење из страних језика Prijava za računarsko odeljenje Zašto upisati računarsko odeljenje? Latinski rečnik Besplatna ONLINE pripremna nastava iz matematike i programiranja Konkursna dokumentacija za ekskurziju u školskoj 2017/18 godini Obrazac za posmatranje casa Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Javna nabavka kupovina struje Standardi kompetencija SU licni plan SU Bodovanje SU Prva strana e-izdanja "Gimnazijalca"


JUN032016
Sa evropske turneje ,,KK Play Off-a”
kategorija: Aktuelnosti u školi

Kao predstavnici ,,KK Play Off-a” ponosni smo da, već drugu godinu zaredom, predstavljamo svoj grad i državu na internacionalnom turniru u Francuskoj. Snagu sa ekipama iz više evropskih zemalja (Francuska, Nemačka, Švajcarska, Srbija, Bosna i Hercegovina) odmerile sve mlađe selekcije našeg kluba. Najveći uspeh ostvario je tim 1999-og godišta i osvojio zlatnu medalju upečatljivom igrom od grupne faze do finala.
U timu od deset igrača, čak šest su učenici iz Užičke gimnazije: Tomanović Aleksa IIs, Mikavica Bogdan IIs, Mulina Ognjen IIs, Kojadinović Aleksa II5, Mićić Pavle II5 i Gavrilović Nebojša IIs. Oni su odličnim igrama u Marseju osvojili prvo mesto, ali i pokazali kvalitet užičke košarke.
Tokom putovanja ekipa 1999-og godišta takođe odigrala je utakmice u Milanu (Italija) protiv ekipe ,,Emporio Armani Milano” i Kopru (Slovenija). Iz ovih utakmica, koje su igrali protiv svojih vršnjaka iz kluba ,,KK Koš”, izašli su kao pobednici.
Odlični rezultati pokazatelj su impresivne sezone koja je iza kadetske ekipe ,,KK Play Off-a”. Ova ekipa je, po prvi put u istoriji kluba, izborila učešće u ,,Jedinstvenoj kadetskoj ligi Srbije”. I tu smo svoj grad i Uzicku gimnaziju prikazali u najboljem svetlu.
Ovi veliki uspesi doneli su velike pohvale. Usledile su i pozivnice od svih klubova sa kojim smo igrali da ponovo odmerimo snage. Mi cemo se na poziv rado odazvati sledeće godine.
Nadamo se da su ovi rezultati makar malo opravdali naša česta izostajanja sa nastave!


Autor: Mićić Pavle, učenik Mićić Pavle, učenik


18. mart. Okružno takmičenje iz stranih jezika
15. mart. DSD ispiti 2018.
07. mart. OBAVEŠTENјE – PRIJAVA ZA POLAGANјE PRIJEMNIH ISPITA
07. mart. POZIV ZA UPIS U RAČUNARSKO ODELjENjE
05. mart. Okružno takmičenje iz fizike za učenike srednjih škola
02. mart. Happy Birthday, Frankie!
28. februar. Omaggio a Totò
09. januar. Javni čas ruskog jezika