Bodovanje strucnog usavrsavanja 18/19.godina Udžbenici za školsku 2018/19. Učenici prvog razreda matematički smer za skolsku 18/19 Učenici prvog razreda drustvenog smera za skolsku 18/19.god. Izvestaj o strucnom usavrsavanju - obrazac Lista za pracenje casova nastavnika Konačni rezultati prijemnog ispita iz matematike za odeljenja učenika sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku Rešenja prijemnog ispita iz matematike za računarsko odeljenje Конкурсна документација за екскурзију у школској 2018-19.години. Окружно такмичење из страних језика Prijava za računarsko odeljenje Zašto upisati računarsko odeljenje? Latinski rečnik Besplatna ONLINE pripremna nastava iz matematike i programiranja Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Javna nabavka kupovina struje Standardi kompetencija SU licni plan SU Prva strana e-izdanja "Gimnazijalca"


MAR072017
Takmičenje Dabar
kategorija:

Kao i prošle godine i ove godine učenici naše škole su ostvarili plasman na Državno takmičenje iz informatike „Dabar“. Dabar je međunarodna organizacija koja okuplja više od 50 zemalja iz celog sveta, u kojima se realizuje takmičenje.
Ove godine takmičenje je održano u Kruševcu 18. februara 2017.god. u Osnovnoj školi „Dragomir Marković“.Takmičenje Dabar svečano je otvorio pomoćnik ministra za za trgovinu, turizam i telekomunikacije Sava Savić.
Ovo takmičenje podstiče razvoj logike u načinu razmišljanju koja je neophodna za ozbiljno bavljenje programiranjem, ali i razvijanje informatičke kompetencije kod učenika ali i nastavnika. Broj učenika na školskom nivou takmičenja je 35.554 i obuhvaćeni su učenici od prvog razreda osnovne do četvrtog razreda srednje škole,
Tim naše škole je činilo šest učenika: 1 iz drugog, 3 iz trećeg i 3 iz četvrtog razreda.
Učenici Kukrkić Ivan IV5 i Mitrašinović Dragan II6 su osvojili srebrno odličje, a Filipović Snežana IV6, Zečević Milan III4, Dimitrijević Marija III4 i Bakić Marija III4 bronzano odličje.
Sa učenicima naše škole na ovo takmičenje su išle i njihove profesorke računarstva i informatike Marija Stanković i Mirjana Milošević.

Autor: Mirjana Milošević


05. septembar. Udžbenici u školskoj 2018/19
30. avgust. Početak nove školske godine
15. jul. Poetry Games
01. jul. Obaveštenje za učenike I razreda u školskoj 2018/2019.
19. jun. Stranger Sagas
18. jun. English in Action 2018
09. jun. Znanjem kroz Evropu
08. jun. Konačni rezultati prijemnog ispita za računarsku gimnaziju