Obrazac za posmatranje casa Konkursna dokumentacija za ekskurziju školske 2017/18 Stories in French Canada 150 Canada 150 Stories in English ZAŠTO SE UPISATI U RAČUNARSKO ODELJENJE ZAŠTO SE UPISATI U ODELjENjE SEDMOG RAZREDA TALENTOVANIH MATEMATIČARA UŽIČKE GIMNAZIJE Konačni rezultati okružnog takmičenja iz stranih jezika Prijava za računarsko odeljenje Lifet za računarsko odeljenje Prijava za 7. razred specijalnog matematickog odeljenja Lifet za specijalno matematicko odeljenje Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Javna nabavka kupovina struje Standardi kompetencija SU licni plan SU Bodovanje SU Prva strana e-izdanja "Gimnazijalca"


MAR072017
Takmičenje Dabar
kategorija:

Kao i prošle godine i ove godine učenici naše škole su ostvarili plasman na Državno takmičenje iz informatike „Dabar“. Dabar je međunarodna organizacija koja okuplja više od 50 zemalja iz celog sveta, u kojima se realizuje takmičenje.
Ove godine takmičenje je održano u Kruševcu 18. februara 2017.god. u Osnovnoj školi „Dragomir Marković“.Takmičenje Dabar svečano je otvorio pomoćnik ministra za za trgovinu, turizam i telekomunikacije Sava Savić.
Ovo takmičenje podstiče razvoj logike u načinu razmišljanju koja je neophodna za ozbiljno bavljenje programiranjem, ali i razvijanje informatičke kompetencije kod učenika ali i nastavnika. Broj učenika na školskom nivou takmičenja je 35.554 i obuhvaćeni su učenici od prvog razreda osnovne do četvrtog razreda srednje škole,
Tim naše škole je činilo šest učenika: 1 iz drugog, 3 iz trećeg i 3 iz četvrtog razreda.
Učenici Kukrkić Ivan IV5 i Mitrašinović Dragan II6 su osvojili srebrno odličje, a Filipović Snežana IV6, Zečević Milan III4, Dimitrijević Marija III4 i Bakić Marija III4 bronzano odličje.
Sa učenicima naše škole na ovo takmičenje su išle i njihove profesorke računarstva i informatike Marija Stanković i Mirjana Milošević.

Autor: Mirjana Milošević


17. maj. "PROCES" - III2
10. maj. OBAVEŠTENјE – PRIJAVA ZA POLAGANјE PRIJEMNIH ISPITA
09. maj. POZIV ZA UPIS U RAČUNARSKO ODELjENjE
09. maj. POZIV ZA UPIS U VII RAZRED SPECIJALNOG MATEMATIČKOG ODELJENJA
25. april. DELF ispiti
10. april. Okružno i medjuokružno takmičenje iz odbojke
10. april. Francusko veče 2017.
27. mart. HIPPO 2017