Frankenstein abridged version Frankenstein original Frankenstein graphic novel Besplatna ONLINE pripremna nastava iz matematike i programiranja Konkursna dokumentacija za ekskurziju u školskoj 2017/18 godini Obrazac za posmatranje casa Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Javna nabavka kupovina struje Standardi kompetencija SU licni plan SU Bodovanje SU Prva strana e-izdanja "Gimnazijalca"


DEC042017
Takmičenje „Dabar“
kategorija: Takmičenja

Kao i prethodne dve godine, ove školske godine naši učenici su učestvovali na takmičenju iz računarske i informatičke pismenosti „Dabar“. Cilj takmičenja je povećanje interesovanja učenika za računarstvo i informatiku i motivisanje učenika za rešavanje logičkih problema i zadataka. Naglasak je na programiranju, tehničkim znanjima i rešavanju konkretnih problema.
Školsko takmičenje je održano od 20.11. do 24.11.2017. godine u našoj školi. Učenici su rešavali takmičarske zadatke preko interneta, onlajn. Učenici prvog i drugog razreda su se takmičili u kategoriji Dabar, a učenici trećeg i četvrtog razred u kategoriji Stariji Dabar.
Iz naše škole, na takmičenju je učestvovao 41 učenik prvog razreda, 17 učenika drugog razreda, 16 učenika trećeg razreda i 14 učenika četvrtog razreda.
Nestrpljivo očekujemo rezultate i nadamo se da ćemo imati predstavnike na Državnom takmičenju.


Autor: Anka Misailović


09. januar. Javni čas ruskog jezika
26. decembar. Nemačko veče
20. decembar. Literary Contest: “I’m Nobody, who are you?”
15. decembar. Užički parlamentarci u poseti Srpskoj akademiji nauka i umetnosti
15. decembar. Harry Potter Quiz
14. decembar. Bronzana medalja na Međunarodnoj naučnoj olimpijadi u Holandiji
12. decembar. Takmičenje „Dabar“
11. decembar. Omladinski likovni klub, 2017