Izvestaj o strucnom usavrsavanju - obrazac Lista za pracenje casova nastavnika Bodovanje strucnog usavrsavanja 17/18.godina Konačni rezultati prijemnog ispita iz matematike za odeljenja učenika sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku Rešenja prijemnog ispita iz matematike za računarsko odeljenje Конкурсна документација за екскурзију у школској 2018-19.години. Окружно такмичење из страних језика Prijava za računarsko odeljenje Zašto upisati računarsko odeljenje? Latinski rečnik Besplatna ONLINE pripremna nastava iz matematike i programiranja Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Javna nabavka kupovina struje Standardi kompetencija SU licni plan SU Prva strana e-izdanja "Gimnazijalca"


DEC042017
Takmičenje „Dabar“
kategorija: Takmičenja

Kao i prethodne dve godine, ove školske godine naši učenici su učestvovali na takmičenju iz računarske i informatičke pismenosti „Dabar“. Cilj takmičenja je povećanje interesovanja učenika za računarstvo i informatiku i motivisanje učenika za rešavanje logičkih problema i zadataka. Naglasak je na programiranju, tehničkim znanjima i rešavanju konkretnih problema.
Školsko takmičenje je održano od 20.11. do 24.11.2017. godine u našoj školi. Učenici su rešavali takmičarske zadatke preko interneta, onlajn. Učenici prvog i drugog razreda su se takmičili u kategoriji Dabar, a učenici trećeg i četvrtog razred u kategoriji Stariji Dabar.
Iz naše škole, na takmičenju je učestvovao 41 učenik prvog razreda, 17 učenika drugog razreda, 16 učenika trećeg razreda i 14 učenika četvrtog razreda.
Nestrpljivo očekujemo rezultate i nadamo se da ćemo imati predstavnike na Državnom takmičenju.


Autor: Anka Misailović


01. jul. Obaveštenje za učenike I razreda u školskoj 2018/2019.
19. jun. Stranger Sagas
18. jun. English in Action 2018
09. jun. Znanjem kroz Evropu
08. jun. Konačni rezultati prijemnog ispita za računarsku gimnaziju
01. jun. ORGANIZACIJA PRIJEMNOG ISPITA ZA IT ODELjENjA
31. maj. Srpska hemijska olimpijada
31. maj. Republičko takmičenje iz hemije