Obaveštenje o pripremnoj nastavi iz matematike za računarsko odeljenje Konkursna dokumentacija za ekskurziju školske 2018/2019 Окружно такмичење из страних језика Prijava za računarsko odeljenje Zašto upisati računarsko odeljenje? Latinski rečnik Besplatna ONLINE pripremna nastava iz matematike i programiranja Obrazac za posmatranje casa Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Javna nabavka kupovina struje Standardi kompetencija SU licni plan SU Bodovanje SU Prva strana e-izdanja "Gimnazijalca"


DEC042017
Takmičenje „Dabar“
kategorija: Takmičenja

Kao i prethodne dve godine, ove školske godine naši učenici su učestvovali na takmičenju iz računarske i informatičke pismenosti „Dabar“. Cilj takmičenja je povećanje interesovanja učenika za računarstvo i informatiku i motivisanje učenika za rešavanje logičkih problema i zadataka. Naglasak je na programiranju, tehničkim znanjima i rešavanju konkretnih problema.
Školsko takmičenje je održano od 20.11. do 24.11.2017. godine u našoj školi. Učenici su rešavali takmičarske zadatke preko interneta, onlajn. Učenici prvog i drugog razreda su se takmičili u kategoriji Dabar, a učenici trećeg i četvrtog razred u kategoriji Stariji Dabar.
Iz naše škole, na takmičenju je učestvovao 41 učenik prvog razreda, 17 učenika drugog razreda, 16 učenika trećeg razreda i 14 učenika četvrtog razreda.
Nestrpljivo očekujemo rezultate i nadamo se da ćemo imati predstavnike na Državnom takmičenju.


Autor: Anka Misailović


25. april. OBAVEŠTENјE – PRIJAVA ZA POLAGANјE PRIJEMNIH ISPITA
25. april. POZIV ZA UPIS U RAČUNARSKO ODELjENjE
24. april. Izveštaj o poseti SANU
15. april. Republičko takmičenje iz stranih jezika
12. april. DSD ispiti 2018.
06. april. Takmičenje „Dabar“
28. mart. ELTA ECO Challenge
27. mart. Državno takmičenje iz fizike