Bodovanje strucnog usavrsavanja 18/19.godina Udžbenici za školsku 2018/19. Učenici prvog razreda matematički smer za skolsku 18/19 Učenici prvog razreda drustvenog smera za skolsku 18/19.god. Izvestaj o strucnom usavrsavanju - obrazac Lista za pracenje casova nastavnika Konačni rezultati prijemnog ispita iz matematike za odeljenja učenika sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku Rešenja prijemnog ispita iz matematike za računarsko odeljenje Конкурсна документација за екскурзију у школској 2018-19.години. Окружно такмичење из страних језика Prijava za računarsko odeljenje Zašto upisati računarsko odeljenje? Latinski rečnik Besplatna ONLINE pripremna nastava iz matematike i programiranja Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Javna nabavka kupovina struje Standardi kompetencija SU licni plan SU Prva strana e-izdanja "Gimnazijalca"


DEC042017
Takmičenje „Dabar“
kategorija: Takmičenja

Kao i prethodne dve godine, ove školske godine naši učenici su učestvovali na takmičenju iz računarske i informatičke pismenosti „Dabar“. Cilj takmičenja je povećanje interesovanja učenika za računarstvo i informatiku i motivisanje učenika za rešavanje logičkih problema i zadataka. Naglasak je na programiranju, tehničkim znanjima i rešavanju konkretnih problema.
Školsko takmičenje je održano od 20.11. do 24.11.2017. godine u našoj školi. Učenici su rešavali takmičarske zadatke preko interneta, onlajn. Učenici prvog i drugog razreda su se takmičili u kategoriji Dabar, a učenici trećeg i četvrtog razred u kategoriji Stariji Dabar.
Iz naše škole, na takmičenju je učestvovao 41 učenik prvog razreda, 17 učenika drugog razreda, 16 učenika trećeg razreda i 14 učenika četvrtog razreda.
Nestrpljivo očekujemo rezultate i nadamo se da ćemo imati predstavnike na Državnom takmičenju.


Autor: Anka Misailović


05. septembar. Udžbenici u školskoj 2018/19
30. avgust. Početak nove školske godine
15. jul. Poetry Games
01. jul. Obaveštenje za učenike I razreda u školskoj 2018/2019.
19. jun. Stranger Sagas
18. jun. English in Action 2018
09. jun. Znanjem kroz Evropu
08. jun. Konačni rezultati prijemnog ispita za računarsku gimnaziju