Odluka o odlaganju početka drugog polugodišta Obaveštenje o pripremnoj nastavi iz matematike za računarsko odeljenje Catcher in the Rye Zašto upisati računarsko odeljenje Prijava za računarsko odeljenje Raspored pismenih vežbi u I polugodištu školske 2018-19 Obrazac za individualno praćenje ponašanja učenika Bodovanje strucnog usavrsavanja 18/19.godina Udžbenici za školsku 2018/19. Izvestaj o strucnom usavrsavanju - obrazac Lista za pracenje casova nastavnika Конкурсна документација за екскурзију у школској 2018-19.години. Latinski rečnik Besplatna ONLINE pripremna nastava iz matematike i programiranja Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Javna nabavka kupovina struje Standardi kompetencija SU licni plan SU Prva strana e-izdanja "Gimnazijalca"


DEC112017
Omladinski likovni klub, 2017
kategorija:

Mali grafički atelje
U novije vreme, radeći kao i uvek na prepoznavanju onoga što je inovativno i kvalitetno, programska strategija Gradske galerije u Užicu je upotpunjena i projektom Dohvati umetnost koji se realizuje od 2009. godine, a odnosi se na saradnju ove ustanove kulture sa decom i nastavnicima užičkih osnovnih škola i predškolskih ustanova sa ciljem da deci približe umetnost kroz različite radionice i druge didaktičke metode. Jedan od programa Galerije odnedavno je i ostvarenje saradnje sa učenicima i nastavnicima srednjih škola pa je tako nastao i projekat Omladinski klub koji ima za cilj da afirmiše različite grane likovne i primenjene umetnosti kod dece starijeg uzrasta i akademske slikare mlađe generacije i njihovo delo.
Ove godine, u cilju dodatnog edukovanja đaka starijeg uzrasta i želje da ih uključi u svoj rad, direktor Galerije Zoran Cvetić i Biljana Spalović nastavnik likovne kulture u Užičkoj gimnaziji, došli su na ideju o realizovanju grafičke radionice za učenike ove škole. Učenici su. najpre razgledali postavku tradicionalne izložbe Bijenale grafike - Suva igla gde su slušali iscrpno predavanje o toj grafičkoj tehnici i upoznali se sa radom savremenih autora posvećenih toj vrsti umetničkog izražavanja, a zatim su u prizemlju Galerije imali priliku da vide izložbu grafika Zvonka Šostara koja je postavljena kao deo programa Oni koje ne zaboravljamo. Nakon toga demonstriran im je rad u tehnici suva igla, način štampanja tj. otiskivanja grafike, a zatim su dobili priliku da i sami rade na graviranju i otiskivanju svog grafičkog lista.
Kao deo ovog projekta realizovane su u i izložbe slika mlađih autora: Marije Đokić, Sanje Cvetić i Marijane Ćurčić.


Autor: Biljana Spalović


14. februar. Odložen početak drugog polugodišta
29. decembar. Nemačko veče
25. decembar. Mini Monologues
17. decembar. Humanitarna akcija - Budi i ti nečiji Deda Mraz
13. decembar. Javni čas ruskog jezika
09. decembar. Predstava ,,Zato što te se plašim”
07. decembar. Video konferencija sa Švedskom
06. decembar. Dodela priznanja na Elektrotehničkom fakultetu