Bodovanje strucnog usavrsavanja 18/19.godina Udžbenici za školsku 2018/19. Učenici prvog razreda matematički smer za skolsku 18/19 Učenici prvog razreda drustvenog smera za skolsku 18/19.god. Izvestaj o strucnom usavrsavanju - obrazac Lista za pracenje casova nastavnika Konačni rezultati prijemnog ispita iz matematike za odeljenja učenika sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku Rešenja prijemnog ispita iz matematike za računarsko odeljenje Конкурсна документација за екскурзију у школској 2018-19.години. Окружно такмичење из страних језика Prijava za računarsko odeljenje Zašto upisati računarsko odeljenje? Latinski rečnik Besplatna ONLINE pripremna nastava iz matematike i programiranja Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Javna nabavka kupovina struje Standardi kompetencija SU licni plan SU Prva strana e-izdanja "Gimnazijalca"


DEC112017
Omladinski likovni klub, 2017
kategorija:

Mali grafički atelje
U novije vreme, radeći kao i uvek na prepoznavanju onoga što je inovativno i kvalitetno, programska strategija Gradske galerije u Užicu je upotpunjena i projektom Dohvati umetnost koji se realizuje od 2009. godine, a odnosi se na saradnju ove ustanove kulture sa decom i nastavnicima užičkih osnovnih škola i predškolskih ustanova sa ciljem da deci približe umetnost kroz različite radionice i druge didaktičke metode. Jedan od programa Galerije odnedavno je i ostvarenje saradnje sa učenicima i nastavnicima srednjih škola pa je tako nastao i projekat Omladinski klub koji ima za cilj da afirmiše različite grane likovne i primenjene umetnosti kod dece starijeg uzrasta i akademske slikare mlađe generacije i njihovo delo.
Ove godine, u cilju dodatnog edukovanja đaka starijeg uzrasta i želje da ih uključi u svoj rad, direktor Galerije Zoran Cvetić i Biljana Spalović nastavnik likovne kulture u Užičkoj gimnaziji, došli su na ideju o realizovanju grafičke radionice za učenike ove škole. Učenici su. najpre razgledali postavku tradicionalne izložbe Bijenale grafike - Suva igla gde su slušali iscrpno predavanje o toj grafičkoj tehnici i upoznali se sa radom savremenih autora posvećenih toj vrsti umetničkog izražavanja, a zatim su u prizemlju Galerije imali priliku da vide izložbu grafika Zvonka Šostara koja je postavljena kao deo programa Oni koje ne zaboravljamo. Nakon toga demonstriran im je rad u tehnici suva igla, način štampanja tj. otiskivanja grafike, a zatim su dobili priliku da i sami rade na graviranju i otiskivanju svog grafičkog lista.
Kao deo ovog projekta realizovane su u i izložbe slika mlađih autora: Marije Đokić, Sanje Cvetić i Marijane Ćurčić.


Autor: Biljana Spalović


05. septembar. Udžbenici u školskoj 2018/19
30. avgust. Početak nove školske godine
15. jul. Poetry Games
01. jul. Obaveštenje za učenike I razreda u školskoj 2018/2019.
19. jun. Stranger Sagas
18. jun. English in Action 2018
09. jun. Znanjem kroz Evropu
08. jun. Konačni rezultati prijemnog ispita za računarsku gimnaziju