Pripremna nastava iz matematike za prijemni ispit u računarsko odeljenje Spisak škola koje realizuju prijemni ispit za IT odeljenja Prijava za prijemni ispit za IT odeljenje Odluka o odlaganju početka drugog polugodišta Zašto upisati računarsko odeljenje Raspored pismenih vežbi u I polugodištu školske 2018-19 Obrazac za individualno praćenje ponašanja učenika Bodovanje strucnog usavrsavanja 18/19.godina Udžbenici za školsku 2018/19. Izvestaj o strucnom usavrsavanju - obrazac Lista za pracenje casova nastavnika Конкурсна документација за екскурзију у школској 2018-19.години. Latinski rečnik Besplatna ONLINE pripremna nastava iz matematike i programiranja Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Javna nabavka kupovina struje Standardi kompetencija SU licni plan SU Prva strana e-izdanja "Gimnazijalca"


APR062018
Takmičenje „Dabar“
kategorija: Takmičenja

Kao i prethodnih godina i ove godine učenici naše škole su ostvarili plasman na Državno takmičenje iz informatike „Dabar“. Dabar je međunarodna organizacija koja okuplja više od 50 zemalja iz celog sveta, u kojima se realizuje takmičenje.
Takmičenje za našu školu je održano u Kruševcu 17. marta 2018.god. u Osnovnoj školi „Dragomir Marković“ i bilo je dobro organizovano.
Ovo takmičenje podstiče razvoj logike u načinu razmišljanju koja je neophodna za ozbiljno bavljenje programiranjem, ali i razvijanje informatičke kompetencije kod učenika ali i nastavnika. Broj učenika na školskom nivou takmičenja je svake godine sve veći i veći i ove godine premašio 43 000, a obuhvaćeni su učenici od prvog razreda osnovne do četvrtog razreda srednje škole,
Tim naše škole je činilo tri učenika: 1 iz drugog i 2 iz četvrtog razreda. To su Bugarinović Aleksa II5, Tripković Đorđe IV4 i Filipović Nikola IV4. Nijedan naš učenik nije zauzeo neko od prva tri mesta. Nadamo se da ćemo sledće godine imati više uspeha na ovom takmičenju.
Sa učenicima naše škole na ovo takmičenje su išle i njihove profesorke računarstva i informatike Mirjana Milošević i Anka Misailović.


Autor: Mirjana Milošević


17. maj. Književna olimpijada
17. maj. Izložba o ekologiji
15. maj. Projekcija filma
15. maj. Republičko takmičenje iz istorije
07. maj. Young Writers
07. maj. 23. "Pozorišni susreti učenika Srbije"
07. april. Republičko takmičenje iz stranih jezika
06. april. DELF ispiti