Bodovanje strucnog usavrsavanja 18/19.godina Udžbenici za školsku 2018/19. Učenici prvog razreda matematički smer za skolsku 18/19 Učenici prvog razreda drustvenog smera za skolsku 18/19.god. Izvestaj o strucnom usavrsavanju - obrazac Lista za pracenje casova nastavnika Konačni rezultati prijemnog ispita iz matematike za odeljenja učenika sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku Rešenja prijemnog ispita iz matematike za računarsko odeljenje Конкурсна документација за екскурзију у школској 2018-19.години. Окружно такмичење из страних језика Prijava za računarsko odeljenje Zašto upisati računarsko odeljenje? Latinski rečnik Besplatna ONLINE pripremna nastava iz matematike i programiranja Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Javna nabavka kupovina struje Standardi kompetencija SU licni plan SU Prva strana e-izdanja "Gimnazijalca"


APR062018
Takmičenje „Dabar“
kategorija: Takmičenja

Kao i prethodnih godina i ove godine učenici naše škole su ostvarili plasman na Državno takmičenje iz informatike „Dabar“. Dabar je međunarodna organizacija koja okuplja više od 50 zemalja iz celog sveta, u kojima se realizuje takmičenje.
Takmičenje za našu školu je održano u Kruševcu 17. marta 2018.god. u Osnovnoj školi „Dragomir Marković“ i bilo je dobro organizovano.
Ovo takmičenje podstiče razvoj logike u načinu razmišljanju koja je neophodna za ozbiljno bavljenje programiranjem, ali i razvijanje informatičke kompetencije kod učenika ali i nastavnika. Broj učenika na školskom nivou takmičenja je svake godine sve veći i veći i ove godine premašio 43 000, a obuhvaćeni su učenici od prvog razreda osnovne do četvrtog razreda srednje škole,
Tim naše škole je činilo tri učenika: 1 iz drugog i 2 iz četvrtog razreda. To su Bugarinović Aleksa II5, Tripković Đorđe IV4 i Filipović Nikola IV4. Nijedan naš učenik nije zauzeo neko od prva tri mesta. Nadamo se da ćemo sledće godine imati više uspeha na ovom takmičenju.
Sa učenicima naše škole na ovo takmičenje su išle i njihove profesorke računarstva i informatike Mirjana Milošević i Anka Misailović.


Autor: Mirjana Milošević


17. oktobar. Podela platnenih torbi u cilju smanjenja upotrebe plastičnih kesa
16. oktobar. Časopis Ogledalo raspisuje konkurs BEOSEF
13. oktobar. Pozorišna predstava
10. oktobar. Video konferencija sa Belgijom
01. oktobar. eTwinning projekat
29. septembar. Evropski dan jezika 2018.
05. septembar. Udžbenici u školskoj 2018/19
30. avgust. Početak nove školske godine