Izvestaj o strucnom usavrsavanju - obrazac Lista za pracenje casova nastavnika Bodovanje strucnog usavrsavanja 17/18.godina Konačni rezultati prijemnog ispita iz matematike za odeljenja učenika sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku Rešenja prijemnog ispita iz matematike za računarsko odeljenje Конкурсна документација за екскурзију у школској 2018-19.години. Окружно такмичење из страних језика Prijava za računarsko odeljenje Zašto upisati računarsko odeljenje? Latinski rečnik Besplatna ONLINE pripremna nastava iz matematike i programiranja Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Javna nabavka kupovina struje Standardi kompetencija SU licni plan SU Prva strana e-izdanja "Gimnazijalca"


JUN012018
ORGANIZACIJA PRIJEMNOG ISPITA ZA IT ODELjENjA
kategorija: Aktuelnosti u školiPRIJEMNI ISPIT ZA IT ODELjENjE JE U NEDELjU, 3. JUNA 2018. GODINE U UŽIČKOJ GIMNAZIJI SA POČETKOM U 10:00 ČASOVA

Dolazak učenika u 9:15 u Užičku gimnaziju.
Obezbediti da učenici imaju: Đačku knjižicu sa fotografijom, flašica vode i pribor za rad: lenjir, trougao, uglomer, šestar, olovka hemijska, olovka grafitna, gumica i kalkulator sa osnovnim računskim operacijama (svi drugi kalkulatori nisu dozvoljeni za korišćenje). Ne može se koristiti kalkulator na mobilnom telefonu. Mobilni telefoni su zabranjeni.

SVIM PRIJAVLjENIM UČENICIMA ŽELIMO PUNO USPEHA SA ŽELjOM DA ŠTO BOLjE URADITE PRIJEMNI ISPIT.


Autor:


01. jul. Obaveštenje za učenike I razreda u školskoj 2018/2019.
19. jun. Stranger Sagas
18. jun. English in Action 2018
09. jun. Znanjem kroz Evropu
08. jun. Konačni rezultati prijemnog ispita za računarsku gimnaziju
31. maj. Srpska hemijska olimpijada
31. maj. Republičko takmičenje iz hemije
21. maj. Rezultati DSD ispita