Raspored pismenih vežbi u I polugodištu školske 2018-19 Obrazac za individualno praćenje ponašanja učenika Bodovanje strucnog usavrsavanja 18/19.godina Udžbenici za školsku 2018/19. Izvestaj o strucnom usavrsavanju - obrazac Lista za pracenje casova nastavnika Конкурсна документација за екскурзију у школској 2018-19.години. Prijava za računarsko odeljenje Zašto upisati računarsko odeljenje? Latinski rečnik Besplatna ONLINE pripremna nastava iz matematike i programiranja Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Javna nabavka kupovina struje Standardi kompetencija SU licni plan SU Prva strana e-izdanja "Gimnazijalca"


SEP292018
Evropski dan jezika 2018.
kategorija: Aktuelnosti u školi

Povodom 26. septembra - Evropskog dana jezika, u Gimnaziji je organizovan program pod nazivom 'Filmski potpuri', u okviru koga je prikazano šest filmova sa temom škole i života tinejdžera i to po jedan na ruskom, francuskom, engleskom, nemačkom, italijanskom i španskom jeziku. Veliki broj učenika Gimnazije mogao je da uživa u filmovima: Perdona si te llamo amor, Мой парень – ангел, Bianca come il latte rossa come il sangue, Monsieur Lazhar, Tschick i Dead Poets' Society. Tehničku podršku obezbedili su Nemanja Obućina IV4, Filip Balšić III1 i Mihailo Todorović III7.
Ovaj lep praznik obeležen je i izradom table za fotografisanje sa simbolima Evropskog dana jezika koja je postavljena u hol Škole, a koju su izradile učenice II6, Jelisaveta Crnić, Anja Rosić, Danica Krivokapić i Marta Gavrilović.

Autor: Stručno veće za strane jezike


17. decembar. Humanitarna akcija - Budi i ti nečiji Deda Mraz
09. decembar. Predstava ,,Zato što te se plašim”
07. decembar. Video konferencija sa Švedskom
06. decembar. Dodela priznanja na Elektrotehničkom fakultetu
02. decembar. Seminar za nastavnike engleskog jezika
01. decembar. Best in English
18. novembar. Predavanje o bezbednosti u saobraćaju za užičke srednjoškolce
04. novembar. Jesenji pozorišni festival