Bodovanje strucnog usavrsavanja 18/19.godina Udžbenici za školsku 2018/19. Učenici prvog razreda matematički smer za skolsku 18/19 Učenici prvog razreda drustvenog smera za skolsku 18/19.god. Izvestaj o strucnom usavrsavanju - obrazac Lista za pracenje casova nastavnika Konačni rezultati prijemnog ispita iz matematike za odeljenja učenika sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku Rešenja prijemnog ispita iz matematike za računarsko odeljenje Конкурсна документација за екскурзију у школској 2018-19.години. Окружно такмичење из страних језика Prijava za računarsko odeljenje Zašto upisati računarsko odeljenje? Latinski rečnik Besplatna ONLINE pripremna nastava iz matematike i programiranja Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Javna nabavka kupovina struje Standardi kompetencija SU licni plan SU Prva strana e-izdanja "Gimnazijalca"


SEP292018
Evropski dan jezika 2018.
kategorija: Aktuelnosti u školi

Povodom 26. septembra - Evropskog dana jezika, u Gimnaziji je organizovan program pod nazivom 'Filmski potpuri', u okviru koga je prikazano šest filmova sa temom škole i života tinejdžera i to po jedan na ruskom, francuskom, engleskom, nemačkom, italijanskom i španskom jeziku. Veliki broj učenika Gimnazije mogao je da uživa u filmovima: Perdona si te llamo amor, Мой парень – ангел, Bianca come il latte rossa come il sangue, Monsieur Lazhar, Tschick i Dead Poets' Society. Tehničku podršku obezbedili su Nemanja Obućina IV4, Filip Balšić III1 i Mihailo Todorović III7.
Ovaj lep praznik obeležen je i izradom table za fotografisanje sa simbolima Evropskog dana jezika koja je postavljena u hol Škole, a koju su izradile učenice II6, Jelisaveta Crnić, Anja Rosić, Danica Krivokapić i Marta Gavrilović.

Autor: Stručno veće za strane jezike


17. oktobar. Podela platnenih torbi u cilju smanjenja upotrebe plastičnih kesa
16. oktobar. Časopis Ogledalo raspisuje konkurs BEOSEF
13. oktobar. Pozorišna predstava
10. oktobar. Video konferencija sa Belgijom
01. oktobar. eTwinning projekat
05. septembar. Udžbenici u školskoj 2018/19
30. avgust. Početak nove školske godine
15. jul. Poetry Games