Potvrda o ostvarenim sportskim rezultatima Prijava za polaganje prijemnog ispita u sportsko odeljenja Sportsko odeljenje u Užičkoj gimnaziji Prijava za prijemni ispit IT odeljenja Prijavljivanje učenika za prijemni ispit za upis u IT odeljenje Izmena Pravilnika o kalendaru obrazovno-vaspitnog rada za školsku 2019/20.godinu Obaveštenje za učenika o učenju na daljinu Odluka o obustavi postupka JN1 Odluka o obustavi JN Pripremna nastava iz matematike za prijemni ispit u računarsko odeljenje Poziv za javnu nabavku II razred Konkursna dokumentacija za ekskurziju II razreda Poziv za javnu nabavku Konkursna dokumentacija za ekskurziju IV razreda Raspored časova za školsku 2019/20 Raspored pismenih vežbi u I polugodištu školske 2019-20 Enjoy the Journey Udžbenici za školsku 2019/20. godinu Evidencija drustveno-korisnog rada DKR - saglasnost za roditelje DKR - obavestenje za roditelje Odeljenje za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku Učenici prirodno-matematičkog smera školske 19/20 Učenici društveno-jezičkog smera školske 19/20 Zašto upisati računarsko odeljenje Obrazac za individualno praćenje ponašanja učenika Bodovanje strucnog usavrsavanja 18/19.godina Izvestaj o strucnom usavrsavanju - obrazac Lista za pracenje casova nastavnika Latinski rečnik Besplatna ONLINE pripremna nastava iz matematike i programiranja Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Standardi kompetencija SU licni plan SU Prva strana e-izdanja "Gimnazijalca"


DEC062018
Dodela priznanja na Elektrotehničkom fakultetu
kategorija: Aktuelnosti u školi

Direktor škole Vukadin Simović i pedagog Emilija Stanković prisustvovali su, 30.11.2018.godine na Elektrotehničkom fakultetu, svečanom sastanku na kome su dodelјena priznanja najuspešnijim srednjim školama. Elektortehnički fakultet ove godine proslavlјa sedam decenija postojanja. U godini svog jubileja odao je priznanje srednjim školama čiji učenici postižu izuzetne rezultate na prijemnom ispitu i tokom studiranja. U školskoj 2017/18. godini iz Užičke gimnazije upisalo se 17 učenika, a u školskoj 2016/17. godini 19 učenika. Naši bivši učenici su nastavili su tokm studiranja da se ističu svojim talentom, znanjem i istrajnošću. Samim tim, Užička gimnazija svrstala se u 12% najuspešnijih škola u Srbiji.
Na radnom sastanku dekan Elektortehničkog fakulteta prof. dr Milo Tomašević podvukao je: ''Elektrotehnički fakultet u Beogradu je jedna od vodećih visokoškolskih ustanova u oblasti elektrotehnike i računarstva i već decenijama nastoji da održi i unapredi kvalitet studija, što je doprinelo tome da se naša diploma visoko vrednuje u domaćim, ali i u velikim svetskim kompanijama. Svesni smo da bez izuzetno kvalitetnih kandidata koji upisuju naš Fakultet naši uspesi u obrazovanju vrhunskih inženjera ne bi bili mogući. Izuzetno nam je zadovolјstvo da vam uručimo pohvale, ali i da sa vama podelimo iskustva i čujemo mišlјenja o proceduri upisa na Fakultet, kao i o svim drugim pitanjima od obostranog interesa, kako bismo otpočeli saradnju i u budućnosti zajedno bili još bolјi i uspešniji.''
U prijatnoj atmosferi učesnici skupa razgovarali su sa dekanom i prodekanima, kao i sa profesorima koji organizuju pripremnu nastavu i učestvuju u sprovođenju prijemnog ispita.


Autor: Emilija Stanković, pedagog


21. maj. UŽIČKA GIMNAZIJA – SPECIJALIZOVANO ODELjENjE ZA UČENIKE SA POSEBNIM SPOSOBNOSTIMA ZA SPORT
14. maj. PRIJAVLjIVANjE UČENIKA ZA POLAGANjE TESTA IZ MATEMATIKE ZA IT ODELjENjE
21. april. Obaveštenje za maturante
10. april. KGL takmicenje
31. mart. PRIJAVLjIVANjE UČENIKA ZA POLAGANjE PRIJEMNIH ISPITA
27. mart. Obavestenje o izmeni Pravilnika o kalendaru obrazovno-vaspitnog rada za školsku 2019/2020.godinu
26. mart. Upozorenje o mogućoj zloupotrebi onlajn platforme za učenje
24. mart. Svetski dan poezije 2020.