Pripremna nastava iz matematike za prijemni ispit u računarsko odeljenje Spisak škola koje realizuju prijemni ispit za IT odeljenja Prijava za prijemni ispit za IT odeljenje Odluka o odlaganju početka drugog polugodišta Zašto upisati računarsko odeljenje Raspored pismenih vežbi u I polugodištu školske 2018-19 Obrazac za individualno praćenje ponašanja učenika Bodovanje strucnog usavrsavanja 18/19.godina Udžbenici za školsku 2018/19. Izvestaj o strucnom usavrsavanju - obrazac Lista za pracenje casova nastavnika Конкурсна документација за екскурзију у школској 2018-19.години. Latinski rečnik Besplatna ONLINE pripremna nastava iz matematike i programiranja Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Javna nabavka kupovina struje Standardi kompetencija SU licni plan SU Prva strana e-izdanja "Gimnazijalca"


DEC062018
Dodela priznanja na Elektrotehničkom fakultetu
kategorija: Aktuelnosti u školi

Direktor škole Vukadin Simović i pedagog Emilija Stanković prisustvovali su, 30.11.2018.godine na Elektrotehničkom fakultetu, svečanom sastanku na kome su dodelјena priznanja najuspešnijim srednjim školama. Elektortehnički fakultet ove godine proslavlјa sedam decenija postojanja. U godini svog jubileja odao je priznanje srednjim školama čiji učenici postižu izuzetne rezultate na prijemnom ispitu i tokom studiranja. U školskoj 2017/18. godini iz Užičke gimnazije upisalo se 17 učenika, a u školskoj 2016/17. godini 19 učenika. Naši bivši učenici su nastavili su tokm studiranja da se ističu svojim talentom, znanjem i istrajnošću. Samim tim, Užička gimnazija svrstala se u 12% najuspešnijih škola u Srbiji.
Na radnom sastanku dekan Elektortehničkog fakulteta prof. dr Milo Tomašević podvukao je: ''Elektrotehnički fakultet u Beogradu je jedna od vodećih visokoškolskih ustanova u oblasti elektrotehnike i računarstva i već decenijama nastoji da održi i unapredi kvalitet studija, što je doprinelo tome da se naša diploma visoko vrednuje u domaćim, ali i u velikim svetskim kompanijama. Svesni smo da bez izuzetno kvalitetnih kandidata koji upisuju naš Fakultet naši uspesi u obrazovanju vrhunskih inženjera ne bi bili mogući. Izuzetno nam je zadovolјstvo da vam uručimo pohvale, ali i da sa vama podelimo iskustva i čujemo mišlјenja o proceduri upisa na Fakultet, kao i o svim drugim pitanjima od obostranog interesa, kako bismo otpočeli saradnju i u budućnosti zajedno bili još bolјi i uspešniji.''
U prijatnoj atmosferi učesnici skupa razgovarali su sa dekanom i prodekanima, kao i sa profesorima koji organizuju pripremnu nastavu i učestvuju u sprovođenju prijemnog ispita.


Autor: Emilija Stanković, pedagog


17. maj. Izložba o ekologiji
17. maj. Književna olimpijada
15. maj. Projekcija filma
15. maj. Republičko takmičenje iz istorije
07. maj. Young Writers
07. maj. 23. "Pozorišni susreti učenika Srbije"
07. april. Republičko takmičenje iz stranih jezika
06. april. DELF ispiti