Pripremna nastava iz matematike za prijemni ispit u računarsko odeljenje Spisak škola koje realizuju prijemni ispit za IT odeljenja Prijava za prijemni ispit za IT odeljenje Odluka o odlaganju početka drugog polugodišta Zašto upisati računarsko odeljenje Raspored pismenih vežbi u I polugodištu školske 2018-19 Obrazac za individualno praćenje ponašanja učenika Bodovanje strucnog usavrsavanja 18/19.godina Udžbenici za školsku 2018/19. Izvestaj o strucnom usavrsavanju - obrazac Lista za pracenje casova nastavnika Конкурсна документација за екскурзију у школској 2018-19.години. Latinski rečnik Besplatna ONLINE pripremna nastava iz matematike i programiranja Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Javna nabavka kupovina struje Standardi kompetencija SU licni plan SU Prva strana e-izdanja "Gimnazijalca"


DEC062018
Dodela priznanja na Elektrotehničkom fakultetu
kategorija: Aktuelnosti u školi

Direktor škole Vukadin Simović i pedagog Emilija Stanković prisustvovali su, 30.11.2018.godine na Elektrotehničkom fakultetu, svečanom sastanku na kome su dodelјena priznanja najuspešnijim srednjim školama. Elektortehnički fakultet ove godine proslavlјa sedam decenija postojanja. U godini svog jubileja odao je priznanje srednjim školama čiji učenici postižu izuzetne rezultate na prijemnom ispitu i tokom studiranja. U školskoj 2017/18. godini iz Užičke gimnazije upisalo se 17 učenika, a u školskoj 2016/17. godini 19 učenika. Naši bivši učenici su nastavili su tokm studiranja da se ističu svojim talentom, znanjem i istrajnošću. Samim tim, Užička gimnazija svrstala se u 12% najuspešnijih škola u Srbiji.
Na radnom sastanku dekan Elektortehničkog fakulteta prof. dr Milo Tomašević podvukao je: ''Elektrotehnički fakultet u Beogradu je jedna od vodećih visokoškolskih ustanova u oblasti elektrotehnike i računarstva i već decenijama nastoji da održi i unapredi kvalitet studija, što je doprinelo tome da se naša diploma visoko vrednuje u domaćim, ali i u velikim svetskim kompanijama. Svesni smo da bez izuzetno kvalitetnih kandidata koji upisuju naš Fakultet naši uspesi u obrazovanju vrhunskih inženjera ne bi bili mogući. Izuzetno nam je zadovolјstvo da vam uručimo pohvale, ali i da sa vama podelimo iskustva i čujemo mišlјenja o proceduri upisa na Fakultet, kao i o svim drugim pitanjima od obostranog interesa, kako bismo otpočeli saradnju i u budućnosti zajedno bili još bolјi i uspešniji.''
U prijatnoj atmosferi učesnici skupa razgovarali su sa dekanom i prodekanima, kao i sa profesorima koji organizuju pripremnu nastavu i učestvuju u sprovođenju prijemnog ispita.


Autor: Emilija Stanković, pedagog


05. jul. Dijalog za budućnost
12. jun. eTwinning projekat
05. jun. "Dijalog za budućnost - Mladi!"
31. maj. Javni čas ruskog jezika
29. maj. Walt Whitman 200
29. maj. Poseta Narodnom pozorištu u Beogradu
28. maj. Igor Topalović drugi na Srpskoj hemijskoj olimpijadi
21. maj. Likovna izložba u holu škole