Prijava za upis učenika u srednju školu Izborni paketi za prvi razred Konačni rezultati prijemnog ispita iz matematike za IT odeljenje Primeri dozvoljenih kalkulatora za prijemni ispit Potvrda o ostvarenim sportskim rezultatima Prijava za polaganje prijemnog ispita u sportsko odeljenja Sportsko odeljenje u Užičkoj gimnaziji Prijava za prijemni ispit IT odeljenja Prijavljivanje učenika za prijemni ispit za upis u IT odeljenje Izmena Pravilnika o kalendaru obrazovno-vaspitnog rada za školsku 2019/20.godinu Obaveštenje za učenika o učenju na daljinu Odluka o obustavi postupka JN1 Odluka o obustavi JN Pripremna nastava iz matematike za prijemni ispit u računarsko odeljenje Poziv za javnu nabavku II razred Konkursna dokumentacija za ekskurziju II razreda Poziv za javnu nabavku Konkursna dokumentacija za ekskurziju IV razreda Raspored časova za školsku 2019/20 Raspored pismenih vežbi u I polugodištu školske 2019-20 Enjoy the Journey Udžbenici za školsku 2019/20. godinu Evidencija drustveno-korisnog rada DKR - saglasnost za roditelje DKR - obavestenje za roditelje Odeljenje za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku Učenici prirodno-matematičkog smera školske 19/20 Učenici društveno-jezičkog smera školske 19/20 Zašto upisati računarsko odeljenje Obrazac za individualno praćenje ponašanja učenika Bodovanje strucnog usavrsavanja 18/19.godina Izvestaj o strucnom usavrsavanju - obrazac Lista za pracenje casova nastavnika Latinski rečnik Besplatna ONLINE pripremna nastava iz matematike i programiranja Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Standardi kompetencija SU licni plan SU Prva strana e-izdanja "Gimnazijalca"


MAR222019
Uspeh gimnazijalaca na državnom takmičenju iz matematike
kategorija: Aktuelnosti u školi

Državno takmičenje iz matematike za učenike srednjih škola održano je 16.3.2019. u Novom Sadu. Naši učenici su ostvarili odličan uspeh. Anđela Prodanović ostvarila je izuzetan uspeh osvajanjem prve nagrade, Jovana Smiljanić je osvojila drugu i Petar Popović treću nagradu. Sve troje su učenici prvog razreda odeljenja sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku (Ir). Ovo odeljenje je prvi put formirano ove školske godine u našoj školi. Pohvale su osvojili Petar Damjanović (II5) i Vukašin Krsmanović (III7). Značajan uspeh su ostvarile i učenice Marije Popović (III5) i Ivana Trtović (IV6).
Naša škola je I ranijih godina imala uspeh na takmičenjima iz matematike, ali je ova izuzetna. Ove školske godine je na okružnom takmičenju, održanom u Požegi, 23.2.2019. učestvovalo 15 učenika Užičke gimnazije.
Svaki okrug u Srbiji ima određen broj mesta za državno takmičenje, zavisno od uspeha takmičara iz tog okruga na državnim takmičenjima prethodnih godina. Zlatiborskom okrugu ove školske godine pripadalo je jedanaest mesta. Od tih jedanaest kvalifikovanih iz Zlatiborskog okruga, čak sedam je bilo iz Užičke gimnazije.


Autor: Milena Jelisavčić


01. jul. E UPIS - OBAVEŠTENjE ZA RODITELjE
19. jun. Poetry for a Sustainable Future
19. jun. Language: Mission Possible
17. jun. Konačni rezultati prijemnog ispita iz matematike za računarsko odeljenje Užičke gimnazije
16. jun. DSD ispiti
04. jun. Upis učenika u odeljenje za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku
04. jun. Upis učenika - društveno-jezički i priprodno-matematički smer
02. jun. Polaganje prijemnog ispita za odelјenja za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku