Pripremna nastava iz matematike za prijemni ispit u računarsko odeljenje Spisak škola koje realizuju prijemni ispit za IT odeljenja Prijava za prijemni ispit za IT odeljenje Odluka o odlaganju početka drugog polugodišta Zašto upisati računarsko odeljenje Raspored pismenih vežbi u I polugodištu školske 2018-19 Obrazac za individualno praćenje ponašanja učenika Bodovanje strucnog usavrsavanja 18/19.godina Udžbenici za školsku 2018/19. Izvestaj o strucnom usavrsavanju - obrazac Lista za pracenje casova nastavnika Конкурсна документација за екскурзију у школској 2018-19.години. Latinski rečnik Besplatna ONLINE pripremna nastava iz matematike i programiranja Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Javna nabavka kupovina struje Standardi kompetencija SU licni plan SU Prva strana e-izdanja "Gimnazijalca"


MAR222019
Uspeh gimnazijalaca na državnom takmičenju iz matematike
kategorija: Aktuelnosti u školi

Državno takmičenje iz matematike za učenike srednjih škola održano je 16.3.2019. u Novom Sadu. Naši učenici su ostvarili odličan uspeh. Anđela Prodanović ostvarila je izuzetan uspeh osvajanjem prve nagrade, Jovana Smiljanić je osvojila drugu i Petar Popović treću nagradu. Sve troje su učenici prvog razreda odeljenja sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku (Ir). Ovo odeljenje je prvi put formirano ove školske godine u našoj školi. Pohvale su osvojili Petar Damjanović (II5) i Vukašin Krsmanović (III7). Značajan uspeh su ostvarile i učenice Marije Popović (III5) i Ivana Trtović (IV6).
Naša škola je I ranijih godina imala uspeh na takmičenjima iz matematike, ali je ova izuzetna. Ove školske godine je na okružnom takmičenju, održanom u Požegi, 23.2.2019. učestvovalo 15 učenika Užičke gimnazije.
Svaki okrug u Srbiji ima određen broj mesta za državno takmičenje, zavisno od uspeha takmičara iz tog okruga na državnim takmičenjima prethodnih godina. Zlatiborskom okrugu ove školske godine pripadalo je jedanaest mesta. Od tih jedanaest kvalifikovanih iz Zlatiborskog okruga, čak sedam je bilo iz Užičke gimnazije.


Autor: Milena Jelisavčić


05. jul. Dijalog za budućnost
12. jun. eTwinning projekat
05. jun. "Dijalog za budućnost - Mladi!"
31. maj. Javni čas ruskog jezika
29. maj. Walt Whitman 200
29. maj. Poseta Narodnom pozorištu u Beogradu
28. maj. Igor Topalović drugi na Srpskoj hemijskoj olimpijadi
21. maj. Likovna izložba u holu škole