Pripremna nastava iz matematike za prijemni ispit u računarsko odeljenje Spisak škola koje realizuju prijemni ispit za IT odeljenja Prijava za prijemni ispit za IT odeljenje Odluka o odlaganju početka drugog polugodišta Zašto upisati računarsko odeljenje Raspored pismenih vežbi u I polugodištu školske 2018-19 Obrazac za individualno praćenje ponašanja učenika Bodovanje strucnog usavrsavanja 18/19.godina Udžbenici za školsku 2018/19. Izvestaj o strucnom usavrsavanju - obrazac Lista za pracenje casova nastavnika Конкурсна документација за екскурзију у школској 2018-19.години. Latinski rečnik Besplatna ONLINE pripremna nastava iz matematike i programiranja Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Javna nabavka kupovina struje Standardi kompetencija SU licni plan SU Prva strana e-izdanja "Gimnazijalca"


MAJ072019
23. "Pozorišni susreti učenika Srbije"
kategorija: Takmičenja

Od 15. do 24. u Кragujevcu održali su se 23. "Pozorišni susreti učenika Srbije". Od 66 prijavljenih škola, u takmičarski deo ovog festivala prošlo je 14 gimnazija, uključujući i našu. Šestog dana takmičenja naša škola je nastupila sa predstavom "Tragedija jednog naroda", po romanu Branislava Nušića. Iako je poznat kao komediograf, ova predstava je uvid u neki drugi način Nušićevog razmišljanja. Ovom predstavom hteli smo da približimo publici priču o Prvom svetskom ratu, povlačenju preko Albanije, pa i o samom stradanju Nušićevog sina na bojnom polju. Naši učenici učestvovali su kao glumci, scenografi, kostimografi i tehnička podrška, a predstava je bila obogaćena školskim horom koji predvodi profesor Zoran Župić. Tekst za predstavu napisala je profesorka Irina Gudurić.
Pozorišni susreti bili su jedno sjajno iskustvo za sve nas i voleli bismo da ih posetimo i narednih godina. Nakon završetka predstave, kada su se utisci slegli, shvatili smo da su se trud i rad isplatili, a to je potvrdila i 2. nagrada po glasovima publika.


Autor: Irina Gudurić, profesor


17. maj. Izložba o ekologiji
17. maj. Književna olimpijada
15. maj. Republičko takmičenje iz istorije
15. maj. Projekcija filma
07. maj. Young Writers
07. april. Republičko takmičenje iz stranih jezika
06. april. DELF ispiti
02. april. KGL takmičenje