Pripremna nastava iz matematike za prijemni ispit u računarsko odeljenje Spisak škola koje realizuju prijemni ispit za IT odeljenja Prijava za prijemni ispit za IT odeljenje Odluka o odlaganju početka drugog polugodišta Zašto upisati računarsko odeljenje Raspored pismenih vežbi u I polugodištu školske 2018-19 Obrazac za individualno praćenje ponašanja učenika Bodovanje strucnog usavrsavanja 18/19.godina Udžbenici za školsku 2018/19. Izvestaj o strucnom usavrsavanju - obrazac Lista za pracenje casova nastavnika Конкурсна документација за екскурзију у школској 2018-19.години. Latinski rečnik Besplatna ONLINE pripremna nastava iz matematike i programiranja Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Javna nabavka kupovina struje Standardi kompetencija SU licni plan SU Prva strana e-izdanja "Gimnazijalca"


MAJ072019
23. "Pozorišni susreti učenika Srbije"
kategorija: Takmičenja

Od 15. do 24. u Кragujevcu održali su se 23. "Pozorišni susreti učenika Srbije". Od 66 prijavljenih škola, u takmičarski deo ovog festivala prošlo je 14 gimnazija, uključujući i našu. Šestog dana takmičenja naša škola je nastupila sa predstavom "Tragedija jednog naroda", po romanu Branislava Nušića. Iako je poznat kao komediograf, ova predstava je uvid u neki drugi način Nušićevog razmišljanja. Ovom predstavom hteli smo da približimo publici priču o Prvom svetskom ratu, povlačenju preko Albanije, pa i o samom stradanju Nušićevog sina na bojnom polju. Naši učenici učestvovali su kao glumci, scenografi, kostimografi i tehnička podrška, a predstava je bila obogaćena školskim horom koji predvodi profesor Zoran Župić. Tekst za predstavu napisala je profesorka Irina Gudurić.
Pozorišni susreti bili su jedno sjajno iskustvo za sve nas i voleli bismo da ih posetimo i narednih godina. Nakon završetka predstave, kada su se utisci slegli, shvatili smo da su se trud i rad isplatili, a to je potvrdila i 2. nagrada po glasovima publika.


Autor: Irina Gudurić, profesor


05. jul. Dijalog za budućnost
12. jun. eTwinning projekat
05. jun. "Dijalog za budućnost - Mladi!"
31. maj. Javni čas ruskog jezika
29. maj. Walt Whitman 200
29. maj. Poseta Narodnom pozorištu u Beogradu
28. maj. Igor Topalović drugi na Srpskoj hemijskoj olimpijadi
21. maj. Likovna izložba u holu škole