Pripremna nastava iz matematike za prijemni ispit u računarsko odeljenje Spisak škola koje realizuju prijemni ispit za IT odeljenja Prijava za prijemni ispit za IT odeljenje Odluka o odlaganju početka drugog polugodišta Zašto upisati računarsko odeljenje Raspored pismenih vežbi u I polugodištu školske 2018-19 Obrazac za individualno praćenje ponašanja učenika Bodovanje strucnog usavrsavanja 18/19.godina Udžbenici za školsku 2018/19. Izvestaj o strucnom usavrsavanju - obrazac Lista za pracenje casova nastavnika Конкурсна документација за екскурзију у школској 2018-19.години. Latinski rečnik Besplatna ONLINE pripremna nastava iz matematike i programiranja Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Javna nabavka kupovina struje Standardi kompetencija SU licni plan SU Prva strana e-izdanja "Gimnazijalca"


MAJ172019
Književna olimpijada
kategorija:

Republičko takmičenje Književna olimpijada održano je u Sremskim Karlovcima, 12. 05.2019. Petoro učenika naše škole imalo je plasman na ovom nivou takmičenja.
Izuzetan uspeh ostvarili su učenici III razreda osvojivši nagrade.
Učenik Miloš Jolović osvojio je treće mesto, a Nevena Panić i Nina Cicvarić osvojile su drugo mesto.
Zavidno znanje iz književnosti pokazale su i Jovana Šiljković, učenica I razreda, kao i Neda Milutinović,učenica II razreda.


Autor: Stručno veće srpskog jezika i književnosti


05. jul. Dijalog za budućnost
12. jun. eTwinning projekat
05. jun. "Dijalog za budućnost - Mladi!"
31. maj. Javni čas ruskog jezika
29. maj. Walt Whitman 200
29. maj. Poseta Narodnom pozorištu u Beogradu
28. maj. Igor Topalović drugi na Srpskoj hemijskoj olimpijadi
21. maj. Likovna izložba u holu škole