Raspored pismenih vežbi u I polugodištu školske 2019-20 Enjoy the Journey Udžbenici za školsku 2019/20. godinu Evidencija drustveno-korisnog rada DKR - saglasnost za roditelje DKR - obavestenje za roditelje Odeljenje za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku Učenici prirodno-matematičkog smera školske 19/20 Učenici društveno-jezičkog smera školske 19/20 Pripremna nastava iz matematike za prijemni ispit u računarsko odeljenje Prijava za prijemni ispit za IT odeljenje Zašto upisati računarsko odeljenje Obrazac za individualno praćenje ponašanja učenika Bodovanje strucnog usavrsavanja 18/19.godina Izvestaj o strucnom usavrsavanju - obrazac Lista za pracenje casova nastavnika Latinski rečnik Besplatna ONLINE pripremna nastava iz matematike i programiranja Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Standardi kompetencija SU licni plan SU Prva strana e-izdanja "Gimnazijalca"


MAJ172019
Književna olimpijada
kategorija:

Republičko takmičenje Književna olimpijada održano je u Sremskim Karlovcima, 12. 05.2019. Petoro učenika naše škole imalo je plasman na ovom nivou takmičenja.
Izuzetan uspeh ostvarili su učenici III razreda osvojivši nagrade.
Učenik Miloš Jolović osvojio je treće mesto, a Nevena Panić i Nina Cicvarić osvojile su drugo mesto.
Zavidno znanje iz književnosti pokazale su i Jovana Šiljković, učenica I razreda, kao i Neda Milutinović,učenica II razreda.


Autor: Stručno veće srpskog jezika i književnosti


06. oktobar. Istraživanje gimnazijalaca o vodi
28. septembar. Evropski dan jezika 2019.
26. septembar. FLEX radionice
17. septembar. eTwinning nacionalne oznake kvaliteta
30. avgust. Početak nove školske godine
05. jul. Dijalog za budućnost
12. jun. eTwinning projekat
05. jun. "Dijalog za budućnost - Mladi!"