Raspored pismenih vežbi u I polugodištu školske 2019-20 Enjoy the Journey Udžbenici za školsku 2019/20. godinu Evidencija drustveno-korisnog rada DKR - saglasnost za roditelje DKR - obavestenje za roditelje Odeljenje za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku Učenici prirodno-matematičkog smera školske 19/20 Učenici društveno-jezičkog smera školske 19/20 Pripremna nastava iz matematike za prijemni ispit u računarsko odeljenje Prijava za prijemni ispit za IT odeljenje Zašto upisati računarsko odeljenje Obrazac za individualno praćenje ponašanja učenika Bodovanje strucnog usavrsavanja 18/19.godina Izvestaj o strucnom usavrsavanju - obrazac Lista za pracenje casova nastavnika Latinski rečnik Besplatna ONLINE pripremna nastava iz matematike i programiranja Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Standardi kompetencija SU licni plan SU Prva strana e-izdanja "Gimnazijalca"


MAJ212019
Likovna izložba u holu škole
kategorija: Aktuelnosti u školi

Kao i svake godine, učenici Užičke gimnazije 17.05. su postavili izložbu svojih likovnih radova u holu škole. Izloženi su crteži, slike, stripovii radjeni na časovima likovne kulture. Postavku su uradili učenici III1: A.Jandrić, P.Filipović, B.Marković, M.Joković.
U prizemlju i na prvom spratu škole učenici prvog razreda izložili su panoe koji su radjeni kao deo projektne nastave Umetnost i religija. Anja Rosić, član likovne sekcije osvojila je prvu nagradu na likovnom konkursu Kola srpskih sestara, na temu Majka.

Autor: Biljana Spalović


06. oktobar. Istraživanje gimnazijalaca o vodi
28. septembar. Evropski dan jezika 2019.
26. septembar. FLEX radionice
17. septembar. eTwinning nacionalne oznake kvaliteta
30. avgust. Početak nove školske godine
05. jul. Dijalog za budućnost
12. jun. eTwinning projekat
05. jun. "Dijalog za budućnost - Mladi!"