Pripremna nastava iz matematike za prijemni ispit u računarsko odeljenje Spisak škola koje realizuju prijemni ispit za IT odeljenja Prijava za prijemni ispit za IT odeljenje Odluka o odlaganju početka drugog polugodišta Zašto upisati računarsko odeljenje Raspored pismenih vežbi u I polugodištu školske 2018-19 Obrazac za individualno praćenje ponašanja učenika Bodovanje strucnog usavrsavanja 18/19.godina Udžbenici za školsku 2018/19. Izvestaj o strucnom usavrsavanju - obrazac Lista za pracenje casova nastavnika Конкурсна документација за екскурзију у школској 2018-19.години. Latinski rečnik Besplatna ONLINE pripremna nastava iz matematike i programiranja Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Javna nabavka kupovina struje Standardi kompetencija SU licni plan SU Prva strana e-izdanja "Gimnazijalca"


MAJ212019
Likovna izložba u holu škole
kategorija: Aktuelnosti u školi

Kao i svake godine, učenici Užičke gimnazije 17.05. su postavili izložbu svojih likovnih radova u holu škole. Izloženi su crteži, slike, stripovii radjeni na časovima likovne kulture. Postavku su uradili učenici III1: A.Jandrić, P.Filipović, B.Marković, M.Joković.
U prizemlju i na prvom spratu škole učenici prvog razreda izložili su panoe koji su radjeni kao deo projektne nastave Umetnost i religija. Anja Rosić, član likovne sekcije osvojila je prvu nagradu na likovnom konkursu Kola srpskih sestara, na temu Majka.

Autor: Biljana Spalović


05. jul. Dijalog za budućnost
12. jun. eTwinning projekat
05. jun. "Dijalog za budućnost - Mladi!"
31. maj. Javni čas ruskog jezika
29. maj. Walt Whitman 200
29. maj. Poseta Narodnom pozorištu u Beogradu
28. maj. Igor Topalović drugi na Srpskoj hemijskoj olimpijadi
20. maj. Republičko takmičenje iz hemije