Raspored časova za školsku 2019/20 Raspored pismenih vežbi u I polugodištu školske 2019-20 Enjoy the Journey Udžbenici za školsku 2019/20. godinu Evidencija drustveno-korisnog rada DKR - saglasnost za roditelje DKR - obavestenje za roditelje Odeljenje za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku Učenici prirodno-matematičkog smera školske 19/20 Učenici društveno-jezičkog smera školske 19/20 Pripremna nastava iz matematike za prijemni ispit u računarsko odeljenje Prijava za prijemni ispit za IT odeljenje Zašto upisati računarsko odeljenje Obrazac za individualno praćenje ponašanja učenika Bodovanje strucnog usavrsavanja 18/19.godina Izvestaj o strucnom usavrsavanju - obrazac Lista za pracenje casova nastavnika Latinski rečnik Besplatna ONLINE pripremna nastava iz matematike i programiranja Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Standardi kompetencija SU licni plan SU Prva strana e-izdanja "Gimnazijalca"


MAJ212019
Likovna izložba u holu škole
kategorija: Aktuelnosti u školi

Kao i svake godine, učenici Užičke gimnazije 17.05. su postavili izložbu svojih likovnih radova u holu škole. Izloženi su crteži, slike, stripovii radjeni na časovima likovne kulture. Postavku su uradili učenici III1: A.Jandrić, P.Filipović, B.Marković, M.Joković.
U prizemlju i na prvom spratu škole učenici prvog razreda izložili su panoe koji su radjeni kao deo projektne nastave Umetnost i religija. Anja Rosić, član likovne sekcije osvojila je prvu nagradu na likovnom konkursu Kola srpskih sestara, na temu Majka.

Autor: Biljana Spalović


12. decembar. Elektroliza vode
30. novembar. Best in English
12. novembar. Istraživanje o kvalitetu vode
11. novembar. Poseta dekana Biološkog fakulteta i doniranje knjiga Užičkoj gimnaziji
03. novembar. Seminar za nastavnike stranih jezika
01. novembar. Kanada i Užička gimnazija za zeleno Užice
31. oktobar. Evropska oznaka kvaliteta
31. oktobar. Božićna priča