Pripremna nastava iz matematike za prijemni ispit u računarsko odeljenje Spisak škola koje realizuju prijemni ispit za IT odeljenja Prijava za prijemni ispit za IT odeljenje Odluka o odlaganju početka drugog polugodišta Zašto upisati računarsko odeljenje Raspored pismenih vežbi u I polugodištu školske 2018-19 Obrazac za individualno praćenje ponašanja učenika Bodovanje strucnog usavrsavanja 18/19.godina Udžbenici za školsku 2018/19. Izvestaj o strucnom usavrsavanju - obrazac Lista za pracenje casova nastavnika Конкурсна документација за екскурзију у школској 2018-19.години. Latinski rečnik Besplatna ONLINE pripremna nastava iz matematike i programiranja Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Javna nabavka kupovina struje Standardi kompetencija SU licni plan SU Prva strana e-izdanja "Gimnazijalca"


MAJ312019
Javni čas ruskog jezika
kategorija: Aktuelnosti u školi

Povodom obeležavanja 210 godina od rođenja Nikolaja Gogolja, u prvom razredu je 29. maja održan javni čas ruskog jezika, čija je tema bila 'Istina je negde u blizini. Misticizam u delima i tajne života Gogolja'. Času su prisustvovali profesorka Katarina Smiljanić sa učenicima prvog razreda, učenici trećeg razreda koji uče ruski jezik i naši sugrađani.
Istim povodom, u saradnji sa Ruskim domom iz Beograda, u holu Škole je organizovana izložba posvećena životu i delu ovog slavnog ruskog književnika.

Autor: Branka Vukić


05. jul. Dijalog za budućnost
12. jun. eTwinning projekat
05. jun. "Dijalog za budućnost - Mladi!"
29. maj. Walt Whitman 200
29. maj. Poseta Narodnom pozorištu u Beogradu
28. maj. Igor Topalović drugi na Srpskoj hemijskoj olimpijadi
21. maj. Likovna izložba u holu škole
20. maj. Republičko takmičenje iz hemije