Raspored pismenih vežbi u I polugodištu školske 2019-20 Enjoy the Journey Udžbenici za školsku 2019/20. godinu Evidencija drustveno-korisnog rada DKR - saglasnost za roditelje DKR - obavestenje za roditelje Odeljenje za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku Učenici prirodno-matematičkog smera školske 19/20 Učenici društveno-jezičkog smera školske 19/20 Pripremna nastava iz matematike za prijemni ispit u računarsko odeljenje Prijava za prijemni ispit za IT odeljenje Zašto upisati računarsko odeljenje Obrazac za individualno praćenje ponašanja učenika Bodovanje strucnog usavrsavanja 18/19.godina Izvestaj o strucnom usavrsavanju - obrazac Lista za pracenje casova nastavnika Latinski rečnik Besplatna ONLINE pripremna nastava iz matematike i programiranja Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Standardi kompetencija SU licni plan SU Prva strana e-izdanja "Gimnazijalca"


MAJ312019
Javni čas ruskog jezika
kategorija: Aktuelnosti u školi

Povodom obeležavanja 210 godina od rođenja Nikolaja Gogolja, u prvom razredu je 29. maja održan javni čas ruskog jezika, čija je tema bila 'Istina je negde u blizini. Misticizam u delima i tajne života Gogolja'. Času su prisustvovali profesorka Katarina Smiljanić sa učenicima prvog razreda, učenici trećeg razreda koji uče ruski jezik i naši sugrađani.
Istim povodom, u saradnji sa Ruskim domom iz Beograda, u holu Škole je organizovana izložba posvećena životu i delu ovog slavnog ruskog književnika.

Autor: Branka Vukić


06. oktobar. Istraživanje gimnazijalaca o vodi
28. septembar. Evropski dan jezika 2019.
26. septembar. FLEX radionice
17. septembar. eTwinning nacionalne oznake kvaliteta
30. avgust. Početak nove školske godine
05. jul. Dijalog za budućnost
12. jun. eTwinning projekat
05. jun. "Dijalog za budućnost - Mladi!"