Poziv za javnu nabavku II razred Konkursna dokumentacija za ekskurziju II razreda Poziv za javnu nabavku Konkursna dokumentacija za ekskurziju IV razreda Raspored časova za školsku 2019/20 Raspored pismenih vežbi u I polugodištu školske 2019-20 Enjoy the Journey Udžbenici za školsku 2019/20. godinu Evidencija drustveno-korisnog rada DKR - saglasnost za roditelje DKR - obavestenje za roditelje Odeljenje za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku Učenici prirodno-matematičkog smera školske 19/20 Učenici društveno-jezičkog smera školske 19/20 Pripremna nastava iz matematike za prijemni ispit u računarsko odeljenje Prijava za prijemni ispit za IT odeljenje Zašto upisati računarsko odeljenje Obrazac za individualno praćenje ponašanja učenika Bodovanje strucnog usavrsavanja 18/19.godina Izvestaj o strucnom usavrsavanju - obrazac Lista za pracenje casova nastavnika Latinski rečnik Besplatna ONLINE pripremna nastava iz matematike i programiranja Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Standardi kompetencija SU licni plan SU Prva strana e-izdanja "Gimnazijalca"


OKT222019
Istraživanje o vodi se nastavlja!
kategorija: Aktuelnosti u školi

Učenici Užičke gimnazije koji pohađaju predmet Primenjene nauke su sa svojom profesorkom nastavili put ka novim saznanjima na temu “Voda“ posetivši fabriku vode „Petar Antonijević“ u Užicu 10. 10. 2019. godine. Upoznati su sa detaljima o proizvodnji vode, odnosno njenom putu od vodozahvata u Vrutcima, preko raznih faza prečišćavanja u fabrici vode do potrošača.
Nova saznanja i susret sa realnim svetom rada u fabrici vode obogatio je njihova iskustva, a upotpuniće i sadržaj njihovog istraživačkog rada.


Autor: Mirjana Kojadinović


14. februar. KGL takmičenje
01. februar. eTwinning projekat 'Language: Mission Possible'
01. februar. eTwinning projekat 'Poetry for a Sustainable Future'
31. januar. Christmas Quiz
25. januar. KGL 2020
27. decembar. Nemačko veče
25. decembar. Pohvala profesorima matematike Užičke gimnazije
14. decembar. SCHOOL = ?EMOJI + 180