Izmena Pravilnika o kalendaru obrazovno-vaspitnog rada za školsku 2019/20.godinu Obaveštenje za učenika o učenju na daljinu Odluka o obustavi postupka JN1 Odluka o obustavi JN Prijava za racunarsko odeljenje Pripremna nastava iz matematike za prijemni ispit u računarsko odeljenje Poziv za javnu nabavku II razred Konkursna dokumentacija za ekskurziju II razreda Poziv za javnu nabavku Konkursna dokumentacija za ekskurziju IV razreda Raspored časova za školsku 2019/20 Raspored pismenih vežbi u I polugodištu školske 2019-20 Enjoy the Journey Udžbenici za školsku 2019/20. godinu Evidencija drustveno-korisnog rada DKR - saglasnost za roditelje DKR - obavestenje za roditelje Odeljenje za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku Učenici prirodno-matematičkog smera školske 19/20 Učenici društveno-jezičkog smera školske 19/20 Zašto upisati računarsko odeljenje Obrazac za individualno praćenje ponašanja učenika Bodovanje strucnog usavrsavanja 18/19.godina Izvestaj o strucnom usavrsavanju - obrazac Lista za pracenje casova nastavnika Latinski rečnik Besplatna ONLINE pripremna nastava iz matematike i programiranja Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Standardi kompetencija SU licni plan SU Prva strana e-izdanja "Gimnazijalca"


NOV112019
Poseta dekana Biološkog fakulteta i doniranje knjiga Užičkoj gimnaziji
kategorija: Aktuelnosti u školi

U petak, 09. novembra 2019. godine, upriličena je poseta dekana Biološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Prilikom posete našeg Užičanina prof. dr Željka Tomanovića, dobili smo vrednu literaturu. Preko 70 naslova i 120 knjiga u izdanju Biološkog fakulteta. Učenici drugog i četvrtog razreda sa zamenikom direktora Slavkom Markovićem, kao i profesorke biologije Dušica Ristović i Milica Zarić, razgovarali su sa dekanom, izrazivši veliku zahvalnost na doprinosu i saradnji kao i ovako velikoj donaciji.
Dekan je između ostalog istakao da na njegov fakultet dolazi svake godine određen broj učenika naše škole koji kasnije imaju velike uspehe tokom školovanja. Dotakao se i svojih mladalačkih dana koje je provodio u gimnaziji, pričajući o profesorima, o tome kako je škola pre izgledala i dajući savet kako na najbolji način zavoleti biologiju. Sva literatura koju je profesor donirao biće dostupna svim učenicima i zaposlenima i to u biblioteci škole.

Autor: Petar Mijsilović


27. mart. Obavestenje o izmeni Pravilnika o kalendaru obrazovno-vaspitnog rada za školsku 2019/2020.godinu
26. mart. Upozorenje o mogućoj zloupotrebi onlajn platforme za učenje
24. mart. Svetski dan poezije 2020.
18. mart. Obaveštenje za roditelje i učenike Užičke gimnazije
16. mart. Ugledni čas primenjenih nauka
16. mart. Obaveštenje za učenike o učenju na daljinu
15. mart. Foto konkurs Narodne biblioteke u Užicu
05. mart. Carpe diem