Raspored za profesore I i III razreda Raspored za profesore II i IV razreda Raspored pismenih vežbi u I polugodištu školske 2020-21 Pravilna upotreba zaštitnih maski (LINK) Preporuke za prevenciju COVID19 Preporuke za decu - COVID19 Simptomi COVID19 Kontakti instituta, zavoda za javno zdravlje,škole Udžbenici koji se koriste u Užičkoj gimnaziji I1 I2 I3 I4 I5 I6 I7 Ir Is Anketa - izbor modela nastave Uputstvo o merama zaštite Stručno uputstvo za organizovanje nastave Prijava za upis učenika u srednju školu Izborni paketi za prvi razred Primeri dozvoljenih kalkulatora za prijemni ispit Potvrda o ostvarenim sportskim rezultatima Sportsko odeljenje u Užičkoj gimnaziji Izmena Pravilnika o kalendaru obrazovno-vaspitnog rada za školsku 2019/20.godinu Obaveštenje za učenika o učenju na daljinu Poziv za javnu nabavku II razred Konkursna dokumentacija za ekskurziju II razreda Poziv za javnu nabavku Konkursna dokumentacija za ekskurziju IV razreda Enjoy the Journey Evidencija drustveno-korisnog rada DKR - saglasnost za roditelje DKR - obavestenje za roditelje Odeljenje za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku Učenici prirodno-matematičkog smera školske 19/20 Učenici društveno-jezičkog smera školske 19/20 Zašto upisati računarsko odeljenje Obrazac za individualno praćenje ponašanja učenika Bodovanje strucnog usavrsavanja 18/19.godina Izvestaj o strucnom usavrsavanju - obrazac Lista za pracenje casova nastavnika Latinski rečnik Besplatna ONLINE pripremna nastava iz matematike i programiranja Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Standardi kompetencija SU licni plan SU Prva strana e-izdanja "Gimnazijalca"


JUN022020
Polaganje prijemnog ispita za odelјenja za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku
kategorija: Aktuelnosti u školi

Poštovani učenci,

Sa cilјem uspešne realizacije prijemnog ispita za odelјenja za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku dajemo nekoliko neophodnih informacija:

1. Prijemni ispit za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku polaže se u Užičkoj gimnaziji, 10.06.2020. godine, od 10:00 časova.

2. Učenici koji polažu prijemni treba da budu u Užičkoj gimnaziji najkasnije u 9.15 časova.

3. Jedinstveni spisak svih učenika, iz različitih škola i gradova, biće istaknut u holu škole i na vratima učionica.
Jedinstveni spisak podrazumeva, da se učenici navode po azbučnom redu i da tako popunjavaju učionice i druga mesta polaganja.
Preporuka je da bude do 10 kandidata po učionici/prostoriji, odnosno da se obezbedi površina od 4 m² po kandidatu.

4. Potrebno je da učenici imaju đačku knjižicu sa fotografijom.
Dozvolјeno je poneti flašicu vode i pribor za rad lenjir, trougao, uglomer, šestar, hemijsku olovku, grafitnu olovku, gumicu i kalkulatore sa osnovnim računskim operacijama Primeri kalkulatora koji su dozvolјeni za korišćenje prikazani u drugom prilogu, u info fajlovima. Ne može se koristiti kalkulator na mobilnom telefonu. Mobilni telefoni su zabranjeni.

5. Učenici dobijaju u školi već pripremlјen prazan papir overen pečatom škole (2 po učeniku). Jedan papir se koristi za pomoćni rad i on se ne predaje. Učenici ne smeju imati kod sebe drugih papira.

6. Užička gimnazija, kao škola u kojoj se polaže prijemni, šalјe rezultate drugim školama. Na sajtu škola mogu se objaviti samo šifrirani rezultati (zaštita podataka o ličnosti).
U holovima matičnih srednjih biće istaknuti spisakovi sa imenom i prezimenom kandidata i rezultatom prijemnog.

7. Na prijemnom ispitu ne smeju da dežuraju nastavnici matematike, fizike i informatike i računarstva.
8. Preliminarni rezultati prijemnih ispita – do utorka, 16.06., do 08.00 časova
9. Konačni rezultati prijemnih ispita – do srede 17.06., do 08.00 časova


Autor: Emilija Stanković, pedagog


28. novembar. 185 godina od rodjenja Marka Tvena
23. novembar. Stogodišnjica rođenja Paula Celana
23. novembar. Rezultati DSD ispita
11. novembar. Projekat 'US Elections 2020'
01. novembar. Evropska oznaka kvaliteta
26. septembar. Evropski dan jezika 2020.
05. septembar. eTwinning nacionalne oznake kvaliteta
26. avgust. Raspored dolazaka učenika prvog razreda u ponedeljak, 31.8.2020.