Prijava za polaganje prijemnog ispita za specijalizovana odeljenja (računarsko, sportsko...) Potvrda o ostvarenim sportskim rezultatima Individualno praćenje postignuća učenika Gimnazijska jezička razglednica Raspored za profesore II i IV razreda Raspored profesora I i III razreda Raspored zvonjenja Učenici prvog razreda društveno-jezičkog smera 21/22.g. Pravilna upotreba zaštitnih maski (LINK) Preporuke za prevenciju COVID19 Preporuke za decu - COVID19 Simptomi COVID19 Kontakti instituta, zavoda za javno zdravlje,škole Uputstvo o merama zaštite Prijava za upis učenika u srednju školu Izborni paketi za prvi razred Primeri dozvoljenih kalkulatora za prijemni ispit Sportsko odeljenje u Užičkoj gimnaziji Obaveštenje za učenika o učenju na daljinu Enjoy the Journey Evidencija drustveno-korisnog rada DKR - saglasnost za roditelje DKR - obavestenje za roditelje Zašto upisati računarsko odeljenje Obrazac za individualno praćenje ponašanja učenika Bodovanje strucnog usavrsavanja 18/19.godina Izvestaj o strucnom usavrsavanju - obrazac Lista za pracenje casova nastavnika Latinski rečnik Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Standardi kompetencija SU licni plan SU


MAJ252021
Državno takmičenje iz matematike
kategorija:

U nedelju, 23. maja, održano je Državno takmičenje iz matematike u organizaciji Društva matematičara Srbije. Zbog epidemije takmičenje je održano na četiri mesta u isto vreme - u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu. Učenici našeg okruga su se takmičili u Kragujevcu.
Užički gimnazijalci su ostvarili odlične rezultate. Anđela Prodanović (IIIR) osvojila je prvu nagradu, a Jovana Smiljanić (IIIR) i Vuk Šiljković (IR) osvojili su drugu nagradu. Anđela i Jovana su ovim plasmanom oslobođene prijemnog ispita na najboljim fakultetima gde se polaže matematika u Srbiji. Sve čestitke za naše učenike!

Autor: Dejan Cvijetić


25. jul. Pestalozzi 2022.
05. jul. Rezultati DSD ispita
24. jun. Obeležavanje Dana Republike Italije
21. jun. Gimnazijalci u operi
06. jun. DELF ispiti
01. jun. Izložba
31. maj. eTwinning projekti - završne aktivnosti
25. maj. Konačni rezultati prijemnog ispit za Odeljenje učenika sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku