Raspored zvonjenja Raspored izdavanja sportske sale Osiguranje - predugovorna informacija Zahtev za naknadu štete - nezgoda Osiguranje - tabela invaliditeta Posebni uslovi za osiguranje učenika Opšti uslovi za osiguranje lica Individualno praćenje postignuća učenika Evidencija drustveno-korisnog rada DKR - saglasnost za roditelje DKR - obavestenje za roditelje Zašto upisati računarsko odeljenje Obrazac za individualno praćenje ponašanja učenika Bodovanje strucnog usavrsavanja 18/19.godina Izvestaj o strucnom usavrsavanju - obrazac Lista za pracenje casova nastavnika Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Standardi kompetencija SU licni plan SU


DEC072013
Literarni konkurs 'Shakespearean Sonnet'

U okviru vaspitno-obrazovnog projekta ’Šekspir među nama – 450 godina’, kojim se obeležava 450 godina od Šekspirovog rođenja, Užička gimnazija organizuje literarni konkurs na temu ’Shakespearean Sonnet’. Na konkursu mogu da učestvuju svi učenici užičkih srednjih škola.
Tema konkursa je pisanje soneta na engleskom jeziku u formi Šekspirovog – on treba da se sastoji od tri katrena i jednog distiha, sa stihovima od deset slogova i sa shemom rime ABAB CDCD EFEF GG. Tema soneta je slobodna.
Rad treba da se otkuca i potpiše šifrom, a da se uz njega dostave i ostali podaci: šifra, ime i prezime, naziv škole i odeljenje.
Radovi se ne vraćaju. Užička gimnazija zadržava pravo da radove dalje koristi i objavljuje.
Konkurs traje od 10. decembra 2013. do 1. februara 2014. godine.
Radovi mogu da se pošalju poštom na adresu: Užička gimnazija, Trg Svetog Save 6, 31000 Užice, sa naznakom ’Šekspir’ ili donesu u Gimnaziju i predaju profesorima engleskog jezika.

Proglašenje pobednika i dodela nagrada održaće se u februaru 2014. godine. Nagrađeni će o svemu biti blagovremeno obavešteni.


Autor: Stručno veće za engleski jezik

05. mart. Секција за италијански језик
10. februar. Sekcija za nemački jezik
31. decembar. The Mini Monologues Creative Writing Competition
31. decembar. The Catcher in the Rye Quiz
31. decembar. SCHOOL = ?EMOJI + 180
31. decembar. BBC100
22. decembar. Happy Birthday, Frankie!
16. decembar. The Crazy Little Thing Called Love Reading Quiz


 

Upis 2023/2024.Emisija "U centru pažnje"
TV5 UžiceNacionalna platforma
"Čuvam te"
za prevenciju nasiljaSajt učenika
računarskog smera"Gimnazijalac" se vratio
u grad