Osiguranje - predugovorna informacija Zahtev za naknadu štete - nezgoda Osiguranje - tabela invaliditeta Posebni uslovi za osiguranje učenika Opšti uslovi za osiguranje lica Raspored učenika prvih razreda po odeljenjima Prijava za polaganje prijemnog ispita za specijalizovana odeljenja (računarsko, sportsko...) Potvrda o ostvarenim sportskim rezultatima Individualno praćenje postignuća učenika Gimnazijska jezička razglednica Raspored zvonjenja Pravilna upotreba zaštitnih maski (LINK) Preporuke za prevenciju COVID19 Preporuke za decu - COVID19 Simptomi COVID19 Kontakti instituta, zavoda za javno zdravlje,škole Uputstvo o merama zaštite Prijava za upis učenika u srednju školu Izborni paketi za prvi razred Primeri dozvoljenih kalkulatora za prijemni ispit Sportsko odeljenje u Užičkoj gimnaziji Obaveštenje za učenika o učenju na daljinu Enjoy the Journey Evidencija drustveno-korisnog rada DKR - saglasnost za roditelje DKR - obavestenje za roditelje Zašto upisati računarsko odeljenje Obrazac za individualno praćenje ponašanja učenika Bodovanje strucnog usavrsavanja 18/19.godina Izvestaj o strucnom usavrsavanju - obrazac Lista za pracenje casova nastavnika Latinski rečnik Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Standardi kompetencija SU licni plan SU


MAR252021
Obaveštenje za upis u IT i sportsko odeljenje, prijemni i završni ispit
kategorija: Aktuelnosti u školi

U periodu od 12. do 15. aprila 2021. godine roditelji, odnosno drugi zakonski zastupnici, moći će da prijave svoje dete za polaganje prijemnog ispita za upis u specijalizovana odeljenja gimnazije i umetničkih škola elektronskim putem na portalu Moja srednja škola (mojasrednjaskola.gov.rs). Svi koji ne iskoriste prednost elektronskog podnošenja prijava za polaganje prijemnog ispita, prijavu u papirnom obliku moći će da podnesu 15. i 16. aprila 2021. godine, u srednjim školama koje imaju specijalizovana odeljenja, kao i u umetničkim školama.
U skladu sa Konkursom za upis učenika u prvi razred srednje škole za školsku 2021/22. godinu, koji raspisuje Ministarstvo prosvete, nauke I tehnoliškog razvoja, prijemni ispiti za ove škole, biće realizovani u srednjim školama od 7. do 16. maja 2021. godine. Roditelji, odnosno drugi zakonski zastupnici moći će po prvi put onlajn da ostvare uvid i u rezultate.
Napominjemo, da će se ove školske godine i druge aktivnosti koje se odnose na završavanje osnovne škole i sticanje osnovnog obrazovanja i vaspitanja, kao i upis u srednju školu, obavljati putem ovog portala bez podnošenja dokumentacije u papirnom obliku.
Završni ispit na kraju osnovnog obrazovanja i vaspitanja za školsku 2020/21. godinu, prema Kalendaru obrazovno-vaspitnog rada, biće održan 23, 24. i 25. juna 2021. godine, a uvid u preliminarne rezultate tog ispita roditelji, odnosno drugi zakonski zastupnici, moći će da vide, na pomenutom portalu, 27. juna 2021. godine. Na istom portalu podnosiće se i prigovori na rezultate završnog ispita.
Za razliku od prethodnih godina, kada su se lista želja za upis u srednju školu podnosile u papirnom obliku i odlaskom u školu, od ove godine lista želja moći će da se podnese putem ovog portala, uz mogućnost neograničenih izmena i dopuna do 3. jula 2021. godine.
Svi koji ne iskoriste prednost elektronskog podnošenja liste želja, moći će podneti listu želja,, kao i do sada, u papirnom obliku u osnovnoj školi svoga deteta, 3. i 4. jula 2021. godine.
Na portalu Moja srednja škola (mojasrednjaskola.gov.rs) 11. jula 2021. Godine roditelji, odnosno drugi zakonski zastupnici moći će da ostvare uvid u listu raspoređenih učenika po obrazovnim profilima i smerovima u srednjim školama.
Takođe, elektronskim putem moći će da se obavi i upis u srednje škole, koristeći navedeni portal. Povezivanjem sa sistemom zdravstva omogućen je i elektronski upis i za sve učenike koji upisuju profile za koje je potreban zdravstveni pregled, pod uslovom da su ga obavili do trenutka podnošenja elektronske prijave za upis.


Autor:


28. septembar. Evropski dan jezika 2022.
31. avgust. Mali izveštaj za školsku 2021/2022. godinu
29. avgust. Početak nove školske godine
12. avgust. Young Writers
10. avgust. eTwinning Nacionalne oznake kvaliteta
25. jul. Pestalozzi 2022.
05. jul. Rezultati DSD ispita
24. jun. Obeležavanje Dana Republike Italije