Konačni rezultazi za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku za školsku 2021/21.god. Prijava za prijemni ispit u računarsko i sportsko odeljenje Potvrda o ostvarenim sportskim rezultatima Obaveštenje o upisu u IT i sportsko odeljenje, prijemni i završni ispit Pripremna nastava iz matematike za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku Raspored pisanih provera Raspored za profesore I i III razreda Raspored za profesore II i IV razreda Raspored pismenih vežbi u I polugodištu školske 2020-21 Pravilna upotreba zaštitnih maski (LINK) Preporuke za prevenciju COVID19 Preporuke za decu - COVID19 Simptomi COVID19 Kontakti instituta, zavoda za javno zdravlje,škole Udžbenici koji se koriste u Užičkoj gimnaziji Anketa - izbor modela nastave Uputstvo o merama zaštite Stručno uputstvo za organizovanje nastave Prijava za upis učenika u srednju školu Izborni paketi za prvi razred Primeri dozvoljenih kalkulatora za prijemni ispit Sportsko odeljenje u Užičkoj gimnaziji Izmena Pravilnika o kalendaru obrazovno-vaspitnog rada za školsku 2019/20.godinu Obaveštenje za učenika o učenju na daljinu Poziv za javnu nabavku II razred Konkursna dokumentacija za ekskurziju II razreda Poziv za javnu nabavku Konkursna dokumentacija za ekskurziju IV razreda Enjoy the Journey Evidencija drustveno-korisnog rada DKR - saglasnost za roditelje DKR - obavestenje za roditelje Zašto upisati računarsko odeljenje Obrazac za individualno praćenje ponašanja učenika Bodovanje strucnog usavrsavanja 18/19.godina Izvestaj o strucnom usavrsavanju - obrazac Lista za pracenje casova nastavnika Latinski rečnik Besplatna ONLINE pripremna nastava iz matematike i programiranja Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Standardi kompetencija SU licni plan SU Prva strana e-izdanja "Gimnazijalca"


MAR252021
Obaveštenje za upis u IT i sportsko odeljenje, prijemni i završni ispit
kategorija: Aktuelnosti u školi

U periodu od 12. do 15. aprila 2021. godine roditelji, odnosno drugi zakonski zastupnici, moći će da prijave svoje dete za polaganje prijemnog ispita za upis u specijalizovana odeljenja gimnazije i umetničkih škola elektronskim putem na portalu Moja srednja škola (mojasrednjaskola.gov.rs). Svi koji ne iskoriste prednost elektronskog podnošenja prijava za polaganje prijemnog ispita, prijavu u papirnom obliku moći će da podnesu 15. i 16. aprila 2021. godine, u srednjim školama koje imaju specijalizovana odeljenja, kao i u umetničkim školama.
U skladu sa Konkursom za upis učenika u prvi razred srednje škole za školsku 2021/22. godinu, koji raspisuje Ministarstvo prosvete, nauke I tehnoliškog razvoja, prijemni ispiti za ove škole, biće realizovani u srednjim školama od 7. do 16. maja 2021. godine. Roditelji, odnosno drugi zakonski zastupnici moći će po prvi put onlajn da ostvare uvid i u rezultate.
Napominjemo, da će se ove školske godine i druge aktivnosti koje se odnose na završavanje osnovne škole i sticanje osnovnog obrazovanja i vaspitanja, kao i upis u srednju školu, obavljati putem ovog portala bez podnošenja dokumentacije u papirnom obliku.
Završni ispit na kraju osnovnog obrazovanja i vaspitanja za školsku 2020/21. godinu, prema Kalendaru obrazovno-vaspitnog rada, biće održan 23, 24. i 25. juna 2021. godine, a uvid u preliminarne rezultate tog ispita roditelji, odnosno drugi zakonski zastupnici, moći će da vide, na pomenutom portalu, 27. juna 2021. godine. Na istom portalu podnosiće se i prigovori na rezultate završnog ispita.
Za razliku od prethodnih godina, kada su se lista želja za upis u srednju školu podnosile u papirnom obliku i odlaskom u školu, od ove godine lista želja moći će da se podnese putem ovog portala, uz mogućnost neograničenih izmena i dopuna do 3. jula 2021. godine.
Svi koji ne iskoriste prednost elektronskog podnošenja liste želja, moći će podneti listu želja,, kao i do sada, u papirnom obliku u osnovnoj školi svoga deteta, 3. i 4. jula 2021. godine.
Na portalu Moja srednja škola (mojasrednjaskola.gov.rs) 11. jula 2021. Godine roditelji, odnosno drugi zakonski zastupnici moći će da ostvare uvid u listu raspoređenih učenika po obrazovnim profilima i smerovima u srednjim školama.
Takođe, elektronskim putem moći će da se obavi i upis u srednje škole, koristeći navedeni portal. Povezivanjem sa sistemom zdravstva omogućen je i elektronski upis i za sve učenike koji upisuju profile za koje je potreban zdravstveni pregled, pod uslovom da su ga obavili do trenutka podnošenja elektronske prijave za upis.


Autor:


16. jul. Young Writers još jednom
05. jul. Imagine
30. jun. Unsolved
22. jun. Poetry for a Sustainable Future eTwinning projekat
21. jun. Rezultati DELF ispita
16. jun. DSD ispiti 2021.
09. jun. Trapped
25. maj. Državno takmičenje iz matematike