Konačni rezultazi za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku za školsku 2021/21.god. Prijava za prijemni ispit u računarsko i sportsko odeljenje Potvrda o ostvarenim sportskim rezultatima Obaveštenje o upisu u IT i sportsko odeljenje, prijemni i završni ispit Pripremna nastava iz matematike za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku Raspored pisanih provera Raspored za profesore I i III razreda Raspored za profesore II i IV razreda Raspored pismenih vežbi u I polugodištu školske 2020-21 Pravilna upotreba zaštitnih maski (LINK) Preporuke za prevenciju COVID19 Preporuke za decu - COVID19 Simptomi COVID19 Kontakti instituta, zavoda za javno zdravlje,škole Udžbenici koji se koriste u Užičkoj gimnaziji Anketa - izbor modela nastave Uputstvo o merama zaštite Stručno uputstvo za organizovanje nastave Prijava za upis učenika u srednju školu Izborni paketi za prvi razred Primeri dozvoljenih kalkulatora za prijemni ispit Sportsko odeljenje u Užičkoj gimnaziji Izmena Pravilnika o kalendaru obrazovno-vaspitnog rada za školsku 2019/20.godinu Obaveštenje za učenika o učenju na daljinu Poziv za javnu nabavku II razred Konkursna dokumentacija za ekskurziju II razreda Poziv za javnu nabavku Konkursna dokumentacija za ekskurziju IV razreda Enjoy the Journey Evidencija drustveno-korisnog rada DKR - saglasnost za roditelje DKR - obavestenje za roditelje Zašto upisati računarsko odeljenje Obrazac za individualno praćenje ponašanja učenika Bodovanje strucnog usavrsavanja 18/19.godina Izvestaj o strucnom usavrsavanju - obrazac Lista za pracenje casova nastavnika Latinski rečnik Besplatna ONLINE pripremna nastava iz matematike i programiranja Raspored zvonjenja Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Standardi kompetencija SU licni plan SU Prva strana e-izdanja "Gimnazijalca"


JUN222021
Poetry for a Sustainable Future eTwinning projekat
kategorija: Aktuelnosti u školi

U okviru aktivnosti tokom drugog polugodišta 2020/2021. godine, učesnici eTwinning projekta ’Poetry for a Sustainable Future’ održali su onlajn sastanak 16. februara kako bi se dogovorili o načinima obeležavanja 21. marta – Svetskog dana poezije. Ovaj dan obeležen je objavljivanjem elektronske knjige sa izborom pesama naših učenika napisanih u okviru projekta u periodu od septembra 2020. do marta 2021. U zbirci su autori pesama ujedno i ilustrovali svoje radove https://read.bookcreator.com/HRD3hofPolOb79xZk6DWaAPnLEK2/laHUiAjwRdCoGBscY9PW0A . 19. marta, Anastasija Prodanović III1, Uroš Šestović III1 i Aleksandra Milojković III1 učestvovali su i u onlajn pop-up poetskom događaju tokom koga su pesnici, nastavnici i učenici čitali svoju poeziju na Facebook stranici projekta i govorili o važnosti poezije uopšte https://www.facebook.com/groups/2883723995187062. poetskim i likovnim radovima obeležen je i 8. jun – Svetski dan okeana, što se može pogledati na https://worldoceanday.org/event/world-ocean-day-youth-voices-2021/. Zajedno sa učenicima iz gimnazije u Treleborgu, Švedska i Kjaravale Čentraleu, Italija, priređena je zbirka haiku pesama koja prikazuje biodiverzitet tri partnerska grada https://padlet.com/magl77001/hnbxjpshc5ner7d6. na kraju ovogodišnjih aktivnosti, pripremljeni su posteri sa najuspešnijim učeničkim radovima i postavljeni u školi i gradu. Izveštaj o projektu objavljen je i na projektnom blogu https://en.sustainablepoetry.se/uzicka-gimnazija-serbia-2/.
Iako su radili u veoma teškim uslovima, gimnazijalci – učesnici ovog međunarodnog projekta već se raduju nastavku saradnje sa školama širom Evrope u narednoj školskoj godini.


Autor: Svetlana Gavrilović


16. jul. Young Writers još jednom
05. jul. Imagine
30. jun. Unsolved
21. jun. Rezultati DELF ispita
16. jun. DSD ispiti 2021.
09. jun. Trapped
25. maj. Državno takmičenje iz matematike
24. maj. Okružno takmičenje iz srpskog jezika