Osiguranje - predugovorna informacija Zahtev za naknadu štete - nezgoda Osiguranje - tabela invaliditeta Posebni uslovi za osiguranje učenika Opšti uslovi za osiguranje lica Individualno praćenje postignuća učenika Raspored zvonjenja Evidencija drustveno-korisnog rada DKR - saglasnost za roditelje DKR - obavestenje za roditelje Zašto upisati računarsko odeljenje Obrazac za individualno praćenje ponašanja učenika Bodovanje strucnog usavrsavanja 18/19.godina Izvestaj o strucnom usavrsavanju - obrazac Lista za pracenje casova nastavnika Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Standardi kompetencija SU licni plan SU


MAJ122022
Obaveštenje za učenike zainteresovane za upis u Specijalizovano odeljenje za učenike sa posebnim sposobnostima za sport
kategorija: Upis

Obaveštenje za učenike zainteresovane za upis u Specijalizovano odeljenje za učenike sa posebnim sposobnostima za sportPrijavljivanje za ovo odeljenje biće u prostorijama škole ili elektronskim putem, a prijem sportske dokumentacije održaće se u subotu, 21. maja i ponedeljak, 23. maja 2022. godine.

Potrebna dokumenta:

– prijava za upis u sportsko odeljenje

– potvrda o ostvarenim sportskim rezultatima ( potreban pečat i delovodni broj ovlašćenog Granskog saveza i potpis ovlašćenog lica Granskog saveza, navedeno u dokumentu).

– obrazac za prijavu i potvrdu možete preuzeti klikom na linkove.


Autor: direktor Vukadin Simović


06. decembar. BBC100 kviz
30. novembar. Best in English 2022
28. novembar. Онлајн презентација о бесплатним стипендијама Руске Федерације за грађане Републике Србије
24. oktobar. Empowered by Young Writers
24. oktobar. XXII Nedelja italijanskog jezika u svetu
12. oktobar. Izveštaj sa izleta prvaka Užičke gimanzije
28. septembar. Evropski dan jezika 2022.
31. avgust. Mali izveštaj za školsku 2021/2022. godinu