Užbenici koji će se koristiti u nastavi u 2023/2024. godini Prijava za prijemni ispit u specijalizovanom odeljenju Potvrda o ostvarenim sportskim rezultatima za upis u sportsko odeljenje Raspored zvonjenja Raspored izdavanja sportske sale Osiguranje - predugovorna informacija Zahtev za naknadu štete - nezgoda Osiguranje - tabela invaliditeta Posebni uslovi za osiguranje učenika Opšti uslovi za osiguranje lica Individualno praćenje postignuća učenika Evidencija drustveno-korisnog rada DKR - saglasnost za roditelje DKR - obavestenje za roditelje Zašto upisati računarsko odeljenje Obrazac za individualno praćenje ponašanja učenika Bodovanje strucnog usavrsavanja 18/19.godina Izvestaj o strucnom usavrsavanju - obrazac Lista za pracenje casova nastavnika Uputstvo za pisanje maturskog rada Šablon za maturski rad Fondacija Života Vranić Standardi kompetencija SU licni plan SU


MAR012023
Vrednovanje kvaliteta rada ustanova – stručno savetovanje
kategorija: Stručno usavršavanje nastavnika

Školska uprava Užice realizovala je stručno savetovanje, 28.02.2023.godine, za sve direktore i stručne saradnike Zlatiborskog okruga. Tematski prikaz bio je prilagođen opserviranim potrebama ustanova, а na osnovu rezultata spolјašnjeg vrednovanja i stručno-pedagoškog nadzora. O Vrednovanju kvaliteta rada ustanova govorili su Vlade Živanović, rukovodilac Školske uprave Užice i Olga Jovančićević, prosvetna savetnica.
Stručnom savetovanju prisustvovale su Bilјana Grujičić, direktor Užičke gimnazije i Emilija Stanković, školski pedagog. Date smernice biće razmatrane na školskim stručnim organima i timovima, a nakon toga i imlemenirane u cilјu pobolјšanja kvaliteta rada ustanove.


Autor: Emilija Stanković, školski pedagog


01. decembar. Marvel quiz
22. novembar. Najava aktivnosti
16. novembar. Best in English 2023
13. novembar. Dan pobede u Prvom svetskom ratu
07. novembar. Fond "Života Vranić"
01. novembar. Impresionizam - ugledni čas iz Likovne kulture
26. oktobar. Maturantska ekskurzija
18. oktobar. Odgovor na krizne situacije


 

Upis bivših maturanata
na fakulteteIzložba radova maturanataEvropski dan jezikaEmisija "Tačke gledišta"Emisija "U centru pažnje"
TV5 UžiceNacionalna platforma
"Čuvam te"
za prevenciju nasilja